Connect with us

Hirdetés

technokrata

Áprilisban jön a Logitech AirPlay hangfala

Kütyük

Áprilisban jön a Logitech AirPlay hangfala

Ára elég borsos, de aki szeretné, hogy új üvöltsön a nappalijában a zene, hogy a telefon végig a zsebében van, annak talán megéri.

399 dollárba- átszámítva 87 ezer forintba kerül a Logitech wireless hangfala, mely áprilisban készül debütálni az amerikai és az európai piacokon.  Láttunk már számos iPod/iPhone dokkolót, itthon is lehet kapni kiváló termékeket a Logitech UE Air Speaker árának a töredékéért, 20-30 ezer forint környékén, bár azoknak szükséges a folyamatos fizikai kontakt a telefonnal.

Az Air Speaker-nek, mely AirPlay technológiával büszkélkedhet, azonban egyáltalán nem, ugyanis elég egyszer ráhelyezni az iPhone-t/iPod-ot /iPad-et a dokkoló tálcára (amit előtte elő kell csalogatni), majd utána el kell indítani a hangfal szoftverét az eszközön, be kell állítani a WiFi-t (ugyanazt az adaptert kell használni mindkét eszköznél) és már le is választhatjuk az iEszközünket a hangszóróról. Természetesen az applikáció ingyenesen jár a majdnem 400 dolláros eszközhöz, ami tehát áprilistól itthon is megvásárolható, jó magyar szokás szerint sokkal drágábban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés