Connect with us

technokrata

Áprilisban jön a Logitech AirPlay hangfala

ue speaker

Kütyük

Áprilisban jön a Logitech AirPlay hangfala

Ára elég borsos, de aki szeretné, hogy új üvöltsön a nappalijában a zene, hogy a telefon végig a zsebében van, annak talán megéri.

399 dollárba- átszámítva 87 ezer forintba kerül a Logitech wireless hangfala, mely áprilisban készül debütálni az amerikai és az európai piacokon.  Láttunk már számos iPod/iPhone dokkolót, itthon is lehet kapni kiváló termékeket a Logitech UE Air Speaker árának a töredékéért, 20-30 ezer forint környékén, bár azoknak szükséges a folyamatos fizikai kontakt a telefonnal.

Az Air Speaker-nek, mely AirPlay technológiával büszkélkedhet, azonban egyáltalán nem, ugyanis elég egyszer ráhelyezni az iPhone-t/iPod-ot /iPad-et a dokkoló tálcára (amit előtte elő kell csalogatni), majd utána el kell indítani a hangfal szoftverét az eszközön, be kell állítani a WiFi-t (ugyanazt az adaptert kell használni mindkét eszköznél) és már le is választhatjuk az iEszközünket a hangszóróról. Természetesen az applikáció ingyenesen jár a majdnem 400 dolláros eszközhöz, ami tehát áprilistól itthon is megvásárolható, jó magyar szokás szerint sokkal drágábban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek