Connect with us

technokrata

Okostelefonra és tabletre is jön a Men in Black 3 játéka

Men In Black 3 Movie

Kütyük

Okostelefonra és tabletre is jön a Men in Black 3 játéka

A Gameloft és a Sony Pictures Consumer Products, Inc bejelentette a Men in Black franchise-ra kötött licencszerződését, így a Gameloft kiadja a film hivatalos játékát egyidőben 2012 egyik legjobban várt filmjével, a Men in Black 3-mal.

„Hatalmas lehetőség számunkra, hogy együtt dolgozhatunk a Sony Pictures-szel a Men in Black játékadaptációjának létrehozásán. Mobiljátékunk lehetővé teszi felhasználóink számára, hogy részévé váljanak a film sajátos univerzumának, és újra találkozhassanak az ikonikus karakterekkel” – mondta Arnaud Vezin, a Gameloft magyarországi képviselője.

A Gameloft szorosan együttműködött a Sony csapatával egy olyan freemium játék létrehozásán, amely a MIB-filmek rajongói mellett a casual játékok híveinek is ugyanolyan szórakozást jelent, a könnyű használatnak és ingyenes hozzáférésnek köszönhetően. A játékosok amellett, hogy találkozhatnak a MIB-filmek inspirálta szereplőkkel és idegenekkel, speciális berendezésekhez is hozzáférhetnek, kezdve a Neutralizálótól, egészen a híres Zajos Tücsökig.

„A Men in Black 3 játék megjelenése kapcsán a Sony örömmel jelentette be együtműködését a Gameloft-tal. Együtt olyan játékot hoztunk létre, amely sok-sok órányi interaktivitást tesz lehetővé azáltal, hogy a játékosok felfedezhetik a MIB világát. Ez a mobiljáték fontos szerepet játszik a film marketing kampányában is” – tette hozzá Mark Caplan, a Sony Pictures Consumer Products fogyasztói termékágának alelnöke. A Men in Black 3 játék iOS, Android platformokra, valamint mobiltelefonokra a filmmel egyidőben kerül kiadásra, 2012. május 25-én.

A Men in Black 3-ról
A Men in Black 3 J és K ügynökei visszatérnek… az időben. J ügynök számos megmagyarázhatatlan dologgal találkozott 15 éves Men in Black szolgálata alatt, ám semmi, még az idegenek sem képesek annyira zavarba hozni őt, mint fanyar, zárkózott partnere. Azonban amikor K élete és a bolygó sorsa a tét, J ügynök utazást tesz az időben, hogy rendbe tegye a dolgokat. J felfedezi, hogy olyan titkokat rejt az univerzum, amelyeket K sohasem mondott el neki – ezek a titkok pedig feltárulnak előtte, ahogy összeáll a fiatal K ügynökkel, hogy megmentse társát, a hivatalt és az emberiség jövőjét. A film rendezője Barry Sonnenfeld, a forgatókönyvet Etan Cohen írta Lowell Cunningham Malibu Comic könyvsorozata alapján. A film producerei Walter F. Parkes és Laurie MacDonald, az executive producerek pedig Steven Spielberg és G. Mac Brown.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák