Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jégkorszak köszönt a mobilokra

Kütyük

Jégkorszak köszönt a mobilokra

A Gameloft és a Fox Digital Entertainment bejelentette a Jégkorszak animációs filmsorozat hivatalos játékát, az Ice Age Village-et.

A Gameloft és a Fox Digital Entertainment bejelentette kizárólagos partnerségét egy új játék elindítása alkalmából, amelyet a népszerű Jégkorszak-filmek inspiráltak. A Jégkorszak a Blue Sky Studios készítésében világszerte kasszasikerré vált több mint 4 milliárd dollár összértékű box office-szal és fogyasztói termékértékesítéssel. A 20th Century Fox tervei szerint a Jégkorszak-filmek várva várt negyedik része, a Jégkorszak 4. – Vándorló kontinens (Ice Age: Continental Drift) 2012 júliusában kerül forgalmazásba.

“A Jégkorszak az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb animációs filmsorozat, ezért nem meglepő, hogy a negyedik részt is nagy várakozás övezi. Mi is épp ennyire izgatottan várjuk, hogy kiadhassuk a Jégkorszak hivatalos játékát okostelefonok és táblagépek számára. Számunkra ez lesz az egyik legfontosabb esemény az évben” – mondta Arnaud Vezin, a Gameloft magyarországi képviselője.

A játékosok elmerülhetnek a Jégkorszak-filmek különleges világában, olyan szeretett hősökkel, mint Sid, Manny és Diego, miközben egy sor küldetésen és mini játékon vehetnek részt mindenki kedvenc bajkeverőjével, motkánnyal. Az Ice Age Village csatlakozni fog a már korábban kiadott sikeres játékok sorozatához, amelyek 80 millió játékost szórakoztattak az elmúlt évben.  Az Ice Age Village 2012 tavaszán válik elérhetővé a legtöbb okostelefonon és táblagépen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés