Connect with us

technokrata

Jégkorszak köszönt a mobilokra

Ice_Age_Village

Kütyük

Jégkorszak köszönt a mobilokra

A Gameloft és a Fox Digital Entertainment bejelentette a Jégkorszak animációs filmsorozat hivatalos játékát, az Ice Age Village-et.

A Gameloft és a Fox Digital Entertainment bejelentette kizárólagos partnerségét egy új játék elindítása alkalmából, amelyet a népszerű Jégkorszak-filmek inspiráltak. A Jégkorszak a Blue Sky Studios készítésében világszerte kasszasikerré vált több mint 4 milliárd dollár összértékű box office-szal és fogyasztói termékértékesítéssel. A 20th Century Fox tervei szerint a Jégkorszak-filmek várva várt negyedik része, a Jégkorszak 4. – Vándorló kontinens (Ice Age: Continental Drift) 2012 júliusában kerül forgalmazásba.

“A Jégkorszak az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb animációs filmsorozat, ezért nem meglepő, hogy a negyedik részt is nagy várakozás övezi. Mi is épp ennyire izgatottan várjuk, hogy kiadhassuk a Jégkorszak hivatalos játékát okostelefonok és táblagépek számára. Számunkra ez lesz az egyik legfontosabb esemény az évben” – mondta Arnaud Vezin, a Gameloft magyarországi képviselője.

A játékosok elmerülhetnek a Jégkorszak-filmek különleges világában, olyan szeretett hősökkel, mint Sid, Manny és Diego, miközben egy sor küldetésen és mini játékon vehetnek részt mindenki kedvenc bajkeverőjével, motkánnyal. Az Ice Age Village csatlakozni fog a már korábban kiadott sikeres játékok sorozatához, amelyek 80 millió játékost szórakoztattak az elmúlt évben.  Az Ice Age Village 2012 tavaszán válik elérhetővé a legtöbb okostelefonon és táblagépen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek