Connect with us

technokrata

Megasztár mobilalkalmazás a TV2-től!

megasztar4_logo

Kütyük

Megasztár mobilalkalmazás a TV2-től!

Már letölthető a Megasztár legújabb szériájának mobilalkalmazása az App Store-ból és az Android Marketről. A mobilapplikáció számos újdonságot tartogat a TV2 zenei tehetségkutatójának rajongói számára.

E hét pénteken látható a Megasztár első élő show-ja a TV2-n, melyben 12 döntőbe jutott tehetség méri össze tudását. A TV2 a hazai piacon elsőként és egyedüliként készít műsoraihoz mobilalkalmazást. Legújabb applikációjának segítségével már nemcsak a televízióban, de iPhone-on vagy akár Androidos okostelefonon is élőben nézhetők a tehetségkutató élő adásai.

Az alkalmazás, mely ingyenesen letölthető az App Store-ból és az Android Marketről, számos különlegességgel szolgál. Újdonság, hogy a máris több száz képanyagot tartalmazó videótár és képgaléria mellett, az élő műsorok alatt a rajongók pár kattintással akár szavazhatnak is kedvencükre, az úgynevezett „Taps” funkció használatával pedig az elhangzott produkciókat értékelhetik, és ezt azonnal meg is oszthatják a Facebookon.

A „Szereplők” funkcióban a 12 versenyzővel, a négy zsűritaggal, valamint a két műsorvezetővel kapcsolatos fontos információk és videók között böngészhetnek az applikációt használók, a Meganaptárban pedig minden Megasztárhoz kötődő eseményről értesülhetnek, legyen szó az élő showkról, a klubkoncertekről vagy akár a kedvencük születésnapjáról.

Az alkalmazás, melyet a TV2-vel együttműködve az Origo készített, már letölthető a https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.tv2.megasztar.six és a http://itunes.apple.com/hu/app/megasztar/id506654214 linkekről.

A Megasztár mobilapplikáció mellett exkluzív tartalmakhoz a Megasztár weboldalán és Facebook oldalán is hozzájuthatnak a rajongók.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle