Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megasztár mobilalkalmazás a TV2-től!

Kütyük

Megasztár mobilalkalmazás a TV2-től!

Már letölthető a Megasztár legújabb szériájának mobilalkalmazása az App Store-ból és az Android Marketről. A mobilapplikáció számos újdonságot tartogat a TV2 zenei tehetségkutatójának rajongói számára.

E hét pénteken látható a Megasztár első élő show-ja a TV2-n, melyben 12 döntőbe jutott tehetség méri össze tudását. A TV2 a hazai piacon elsőként és egyedüliként készít műsoraihoz mobilalkalmazást. Legújabb applikációjának segítségével már nemcsak a televízióban, de iPhone-on vagy akár Androidos okostelefonon is élőben nézhetők a tehetségkutató élő adásai.

Az alkalmazás, mely ingyenesen letölthető az App Store-ból és az Android Marketről, számos különlegességgel szolgál. Újdonság, hogy a máris több száz képanyagot tartalmazó videótár és képgaléria mellett, az élő műsorok alatt a rajongók pár kattintással akár szavazhatnak is kedvencükre, az úgynevezett „Taps” funkció használatával pedig az elhangzott produkciókat értékelhetik, és ezt azonnal meg is oszthatják a Facebookon.

A „Szereplők” funkcióban a 12 versenyzővel, a négy zsűritaggal, valamint a két műsorvezetővel kapcsolatos fontos információk és videók között böngészhetnek az applikációt használók, a Meganaptárban pedig minden Megasztárhoz kötődő eseményről értesülhetnek, legyen szó az élő showkról, a klubkoncertekről vagy akár a kedvencük születésnapjáról.

Az alkalmazás, melyet a TV2-vel együttműködve az Origo készített, már letölthető a https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.tv2.megasztar.six és a http://itunes.apple.com/hu/app/megasztar/id506654214 linkekről.

A Megasztár mobilapplikáció mellett exkluzív tartalmakhoz a Megasztár weboldalán és Facebook oldalán is hozzájuthatnak a rajongók.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés