Connect with us

technokrata

Magyar győzelem született az European Software Excellence Awards-on

eventus2

Dotkom

Magyar győzelem született az European Software Excellence Awards-on

Első helyen végzett a magyarországi Fornax ZRt. munkafolyamat- és munkaerő kezelő szoftvere, az Eventus. A díjat március 1-én Berlinben, az European ISV Convention 2012-n, a legnagyobb európai szoftverfejlesztők konferenciáján vették át a Fornax képviselői.

Az üzleti informatika legkiválóbb európai szakemberei által alapított elismerést, az European Software Excellence Awards első helyezéséért járó kristályszobrot tegnap este vehették át a cég képviselői Berlinben. A cég vállalati folyamat-, és munkaerő kezelő szoftvere, az Eventus mobil eszközökre kiterjesztett, a mobil munkaerő irányítást támogató megoldásával került Európa legjobbjai közé. A kategória fődíjáért folyó versenyben 80 európai fejlesztő cég közül jutott a Fornax a döntő fordulóba, ahol komoly versenytársakkal mérte össze szaktudását.
Nagy Zoltán, a cég vezetője elmondta, hogy rendkívül büszkék a rangos elismerésre, amely nemcsak vállalata számára jelenthet majd előnyt a piacon való erősödéshez, hanem minden magyarországi szoftverfejlesztő számára is. A vállalat által kifejlesztett informatikai megoldást, amelyet elsőként a Magyar Telekom kezdett használni, napjainkra a Deutsche Telekom tizenegy tagja közül már három, de más ismert telekommunikációs cégek, mint például a UPC, az Invitel vagy a Vodafone is, sikerrel alkalmazzák.

A Fornax ZRt. európai szinten is kiemelkedő montenegrói leányvállalata Eventus termékét a napjainkban legkorszerűbb és legelterjedtebb Android platformon fejlesztette tovább a helyi, magas fokú mobil munkaerő automatizálási igényeinek megfelelően. Ezzel a megoldással a cég bekerült az európai legjobbak közé Vállalati Mobilitási Megoldás kategóriában. A rangos elismerés alapján kijelenthető, hogy a magyar fejlesztés Eventus Native Client for Android integrált vonalkód olvasással, fénykép- és csatolmánykezeléssel valamint aláírások kezelésével kiemelkedő megoldást kínál a mobil munkaerő szervezést igénylő cégek számára.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák