Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile kocka az Erzsébet téren

Kütyük

T-Mobile kocka az Erzsébet téren

Online játékokkal és a Compact Disco „Eurovision – Thank You Party”-ján készült koncertfelvétel premierjével várja március 2-án és 3-án az érdeklődőket a T-Mobile az Erzsébet téren, ahol felállításra kerül Magyarország legnagyobb, interaktív LED kockája. A helyszínen kipróbálható a T-Mobile év elején elindított 4G/LTE alapú mobilinternet szolgáltatása is.

E hét pénteken és szombaton várja az érdeklődőket a T-Mobile hatalmas, interaktív LED kockája az Erzsébet téri Akváriumnál. A helyszínen kipróbálható a 4G/LTE technológia, amely az internetezés egészen új élményét nyújtja a sebességnek és a rövid válaszidőnek köszönhetően. A szervezők különböző játékokkal, feladatokkal várják az arra járókat, illetve távolról online is be lehet kapcsolódni a játékokba. Az online játékokat az óriás méretű, közel 100  nm felületű LED képernyőkből álló kockán lehet majd nyomon követni. Emellett az Euróvíziós Dalfesztiválon való részvétel lehetőségét nemrég kivívó Compact Disco formáció „Eurovision – Thank You Party”-ján készült koncertfelvétel is most lesz először láthatók az óriáskivetítőn. Az eseményre meghívást kaptak a 4G technológia tesztelése céljából tavaly októberben megrendezésre került kalandjáték résztvevői, köztük több híresség is.

A program részletei megtalálhatók a T-Mobile Facebook oldalán.

A T-Mobile 4G Dimenzió Kocka számokban:

  • közel 8 tonna össztömegű installáció
  • közel 100 nm ledfalból épül
  • összesen 921.600 látható pixel
  • összesen 600.000 NIT fényerő

A T-Mobile – Magyarországon elsőként – január 1-jén indította el 4G/LTE alapú mobilinternet szolgáltatását, amely a Net&Roll 4G elnevezésű díjcsomaggal, egy USB-s mobilinternet stick segítségével vehető igénybe laptopon vagy asztali PC-n. A szolgáltatás indítását egy 3 hónapos tesztelési időszak előzte meg, amelyben több száz lakossági, kkv és nagyvállalati ügyfél vett részt. A visszajelzések alapján a 4G/LTE a korábbi mobiltechnológiákhoz képest lényegesen gyorsabb átlagos reakcióidőt biztosít internetes alkalmazások használatakor, a webböngészés és az online játék a szélessávú vezetékes internet használatához hasonló élményt ad. A tesztelők sok esetben emelték ki pozitívumként a tesztelők a feltöltési sebesség jelentős emelkedését. A 4G/LTE hálózat jelenleg Budapest II., III., IV., V., VI. VII., XI., XII., XIII. és XIV. kerületének nagy részét lefedi már, így Budapest lakosságának 40%-a számára elérhető az új mobiltechnológia, akár beltéri használatra is. A tervek szerint az év során a főváros egész területére kiterjeszti majd a lefedettséget a T-Mobile.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés