Connect with us

technokrata

Samsung Galaxy WiFi 4.2 kiskezűeknek

Kütyük

Samsung Galaxy WiFi 4.2 kiskezűeknek

Nem maradt bejelentés nélkül az MWC-n a Samsung sem, a második napon bemutatták a tavalyi Galaxy WiFi 5.0 kisebb változatát, 4,2″-os átmérőjű képernyővel.

2011-ben pont egy éve jelentette be a Samsung a két játékra és multimédiára kihegyezett készülékét. Az egyik 4 inch, a másik 5 inch méretű kijelzőt kapott, egyebekben szinte mindenben megyegyeztek.

Az idei MWC-n gondoltak azokra is, akiknek a 4 kevés, az 5 meg sok, így becélozták 4,2 inch-csel a középutat.

1 GHz-es egymagos processzort kapott és a szokásos 480×800 pixeles IPS LCD kijelzővel érkezik, mérete 124.1 x 66.1 x 8.9 mm, tömege 118 gramm. Tehát vékonyabb, mint a Galaxy S II.  Android 2.3 GingerBread fut rajta, ICS-t nem ígérnek rá. A fő kamera mindössze 2 MP-es ráadásul még a korábbi modelleken lévő LED fényt is elvesztette. Frontoldali kamerája sima VGA.

Szintén 640×480-as felbontású a videofelvételi képessége is, tehát nem ezért fogják szeretni, akik szeretni fogják.

Ellenben kiválóan alkalmas – a Wi-Fi 802.11 b/g/n-nek köszönhetően – Skype beszélgetésre akár videoval együtt is, multimédiás képességei, a HD video lejátszás és a SoundAlive Audio System is figyelemre méltóak.

Két fajta belső háttértárral fogják forgalmazni, 8 vagy 16 GB-tal, emellett még bővíthető maximum 32 GB méretű microSD kártyával is, azért 48 GB-ra már elfér pár játék, amiből a Need for Speed Hot Pursuit címűt előre telepítve adják a készülékkel. Gyroszenzor, digitális iránytű és gyorsulásmérő is segít a szórakozásban, a GPS viszont kimaradt. Akkumulátora 1.500 mAh-s kapacitású.

Áráról és megjelenésről egyelőre nincs hír.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom