Connect with us

technokrata

Nokia kiegészítők a 41 megapixeles újdonsághoz

Kütyük

Nokia kiegészítők a 41 megapixeles újdonsághoz

A nagy port kavart multimédiás finn csúcsmodellhez rögtön néhány kiegészítőt is bejelentett a cég.

Az idei Barcelonai eseményen bemutatkozott 41 megapixeles kamerával ellátott Nokia 808 PureView modellhez pár kiegészítőt is bemutatott a finn mobilcég. Természetesen legtöbbjük magához a fotózáshoz kínál plusz opciókat, hiszen nem titok, hogy ez a készülék toronymagasan ver minden más ma kapható mobiltelefont – kizárólag fotózás terén persze.

A Nokia HH-23 típusjelzésű eszköz azoknak lehet fontos, akik tényleg komolyan gondolják a mobilfényképezés dolgot és szeretnék mondjuk állványra helyezve is használni a csúcsgépet. Ezt a kis egységet elég csak rácsíptetni a készülékre és máris rendelkezik egy szabvány állványmenettel a telefon.

Szintén igen hasznos kiegészítő a Nokia CC-3046-as merevtok, amely amellett, hogy a szokott módon megóvja a telefon burkolatát a különböző mindennapi használat során keletkező kisebb-nagyobb sérülésektől, ezúttal külön a kamera részt is védi egy mozgatható lencsevédő egységgel, amely része a merevtoknak.

Az energiaellátásban pedig a Nokia DC-16-os hordozható USB-töltő segédkezhet a 808 PureView tulajdonosainak az energiaellátásban. Utóbbi – és tulajdonképpen az állványfoglalat is – más Nokia készülékekkel is használható kiegészítők.
Az újdonságok várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin