Connect with us

technokrata

Új mobil a nagyinak

emporia

Kütyük

Új mobil a nagyinak

Az emporia Telecom számos újdonságot mutat be az idei Mobile World Congress kiállításon. Ezek egyike a Magyarországon is kapható emporiaTALKcomfort.

Az emporiaTALK sorozat egyike az emporia legsikeresebb termékeinek. Ehhez a népszerű sorozathoz csatlakozik most frissen az emporiaTALKcomfort. Az új mobil kisebb, stílusosabb és vékonyabb, mint elődei. Magasságából 8 mm-t, a súlyából pedig teljes 22 grammot veszített. Használata viszont éppen olyan egyszerű, mint az elődeié; a legfontosabb alkalmazásokat, mint az SMS vagy ébresztőóra továbbra is a készülék oldalán található gombok irányítják. Az emporiaTALKcomfort legfontosabb tulajdonsága, hogy összeköti felhasználóját családjával, barátaival és ismerőseivel. A felhasználó SMS-eket küldhetnek és fogadhatnak, telefonbeszélgetéseket bonyolíthatnak, valamint egy feltöltéssel az eddig megszokott két óra helyett immár négy óra hosszan beszélhetnek, és a telefon készenléti idejét is 400 órára növeltük.

Természetesen a klasszikus emporiaTALK sorozat legújabb tagja is minden ismert emporia előnyt a magáénak mondhat: (fekete-fehér) kijelzője könnyen olvasható, kényelmes, precíz nyomógombjait hiba nélkül használhatjuk. Nem maradhatott el a zseblámpa, és a hangszóró is kitűnő hangminőséget biztosít. Az emporiaTALKcomfortot könnyű kézben tartani, használata élvezet, mivel minden alapvető igénynek megfelel.

Continue Reading


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő