Connect with us

technokrata

Új mobil a nagyinak

Kütyük

Új mobil a nagyinak

Az emporia Telecom számos újdonságot mutat be az idei Mobile World Congress kiállításon. Ezek egyike a Magyarországon is kapható emporiaTALKcomfort.

Az emporiaTALK sorozat egyike az emporia legsikeresebb termékeinek. Ehhez a népszerű sorozathoz csatlakozik most frissen az emporiaTALKcomfort. Az új mobil kisebb, stílusosabb és vékonyabb, mint elődei. Magasságából 8 mm-t, a súlyából pedig teljes 22 grammot veszített. Használata viszont éppen olyan egyszerű, mint az elődeié; a legfontosabb alkalmazásokat, mint az SMS vagy ébresztőóra továbbra is a készülék oldalán található gombok irányítják. Az emporiaTALKcomfort legfontosabb tulajdonsága, hogy összeköti felhasználóját családjával, barátaival és ismerőseivel. A felhasználó SMS-eket küldhetnek és fogadhatnak, telefonbeszélgetéseket bonyolíthatnak, valamint egy feltöltéssel az eddig megszokott két óra helyett immár négy óra hosszan beszélhetnek, és a telefon készenléti idejét is 400 órára növeltük.

Természetesen a klasszikus emporiaTALK sorozat legújabb tagja is minden ismert emporia előnyt a magáénak mondhat: (fekete-fehér) kijelzője könnyen olvasható, kényelmes, precíz nyomógombjait hiba nélkül használhatjuk. Nem maradhatott el a zseblámpa, és a hangszóró is kitűnő hangminőséget biztosít. Az emporiaTALKcomfortot könnyű kézben tartani, használata élvezet, mivel minden alapvető igénynek megfelel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin