Connect with us

technokrata

Kerámia telefon lesz a Samsung Galaxy S III

Kütyük

Kerámia telefon lesz a Samsung Galaxy S III

Bár az MWC kiállításról lemaradt a koraiak zászlóshajójának bemutatója, egyre több hír szivárog ki a várva várt csúcskészülékről.

Vártuk, vártuk, de csak nem jött el Barcelonába a Galaxy S3. Ennek ellenére a pár héten belül bemutatásra kerülő készülékről egyre több információ szivárog ki, amelyek közül egy-két elég meglepő is akad. Ilyen például, hogy egyes források tudni vélik: a burkolati elemek anyagai közt a kerámia is megtalálható lesz majd. Hogy mindez milyen tényleges gyakorlati előnyökkel jár, azt majd csak az élő „ismerkedés” után lehet egyértelműen megtapasztalni, ám az biztos, hogy a GS3 szintén nem lesz egy apró készülék. Ha hihetünk a kiszivárgott infóknak, akkor egy 1080p-s, full HD felbontású, 4,8 colos(!) méretű kijelzővel érkező erőgéppel lesz dolgunk, amelyben egy négy magos, 1.5 GHz-es szív dobog majd. A hátlapi kamera állítólag marad 8 megapixeles, azonban az előlapi képrögzítő két megapixelesre duzzad. A fentiek mellett szó van még LTE támogatásról, illetve a szokásos adatkommunikációs opciók is nyilván borítékolhatók.

Az egyetlen rossz hír, hogy bár pár hét múlva szinte biztosan lerántja a leplet a készülékről a Samsung, az üzletek polcaira csupán nyár közepén kerülhet majd fel a legújabb Galaxy S telefon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin