Connect with us

technokrata

Felejtsd el a jégkrémszendvicset! Jön a zselés cukorka!

Kütyük

Felejtsd el a jégkrémszendvicset! Jön a zselés cukorka!

Felgyorsulni látszik az idő a Googleplexben, alighogy novemberben bejelentették az Android 4.0 operációs rendszert, most február végén már nem arról, hanem az 5.0-ás Jelly Bean-ről hangosak a hírek!

A kaliforniai Mountain View-ben található Googleplexben igencsak előre tekerik az idő kerekét, 3 hónappal az Android 4.0 megjelenése után már újabb fejlesztést jelentettek be, az Android 5.0-t, ami folytatva az értelmetlen elnevezéseket, ezúttal a Jelly Bean (cukormázzal bevont, babszem formájú-méretű, belül gyümölcs-zselés cukorka) elnevezést kapta.

Sőt, az a szóbeszéd, hogy nem tartják az 1 évet (eredetileg év végén jelentették volna be valószínűleg az 5.0-t), nem várják meg a gyártókat, míg kihozzák a ICS-t a beígért modellekre, hanem már idén nyár elejére megjelentetik az 5.0-t. Mondjuk ez szerintem vitatható értelmű dolog, a Google-nak talán inkább több figyelmet kellene fordítania arra, hogy ösztönözze a gyártókat az ICS-t kiadására a most piacon lévő modellekre, hiszen óriási az igény az újra, a másra. Ráadásul a mai napig nincsen a Google Nexuson kívül egyetlen hivatalosan megjelent ICS-sel ellátott modell sem a piacon. Ígéretek persze vannak, több gyártó pontos ütemtervet is közreadott (pl. a Motorola), de eredmény egyelőre még nincs, csak a vágyakozás.

Legközelebbi határidő-ígéret a  március elsején megjelenő Samsung Galaxy S II  ICS-frissítés. Reméljük, rövidesen tesztelhetjük, miben tud többet, jobbat nyújtani a jégkrémszendvics és onnantól koncentrálhatunk a még újabbra, a zselés cukorra!Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom