Connect with us

technokrata

Felejtsd el a jégkrémszendvicset! Jön a zselés cukorka!

Jelly-Beans-Medium

Kütyük

Felejtsd el a jégkrémszendvicset! Jön a zselés cukorka!

Felgyorsulni látszik az idő a Googleplexben, alighogy novemberben bejelentették az Android 4.0 operációs rendszert, most február végén már nem arról, hanem az 5.0-ás Jelly Bean-ről hangosak a hírek!

A kaliforniai Mountain View-ben található Googleplexben igencsak előre tekerik az idő kerekét, 3 hónappal az Android 4.0 megjelenése után már újabb fejlesztést jelentettek be, az Android 5.0-t, ami folytatva az értelmetlen elnevezéseket, ezúttal a Jelly Bean (cukormázzal bevont, babszem formájú-méretű, belül gyümölcs-zselés cukorka) elnevezést kapta.

Sőt, az a szóbeszéd, hogy nem tartják az 1 évet (eredetileg év végén jelentették volna be valószínűleg az 5.0-t), nem várják meg a gyártókat, míg kihozzák a ICS-t a beígért modellekre, hanem már idén nyár elejére megjelentetik az 5.0-t. Mondjuk ez szerintem vitatható értelmű dolog, a Google-nak talán inkább több figyelmet kellene fordítania arra, hogy ösztönözze a gyártókat az ICS-t kiadására a most piacon lévő modellekre, hiszen óriási az igény az újra, a másra. Ráadásul a mai napig nincsen a Google Nexuson kívül egyetlen hivatalosan megjelent ICS-sel ellátott modell sem a piacon. Ígéretek persze vannak, több gyártó pontos ütemtervet is közreadott (pl. a Motorola), de eredmény egyelőre még nincs, csak a vágyakozás.

Legközelebbi határidő-ígéret a  március elsején megjelenő Samsung Galaxy S II  ICS-frissítés. Reméljük, rövidesen tesztelhetjük, miben tud többet, jobbat nyújtani a jégkrémszendvics és onnantól koncentrálhatunk a még újabbra, a zselés cukorra!Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő