Connect with us

technokrata

06-31: Csütörtöktől jön a Tesco mobil!

Kütyük

06-31: Csütörtöktől jön a Tesco mobil!

A Vodafone Magyarország hálózati támogatásával indul a Tesco Mobil, az új szolgáltató előhívó száma a 31-es lesz.

Beck György, a Vodafone Magyarország elnöke kedden Budapesten sajtótájékoztatón elmondta, az új szolgáltató sikerességének egyik garanciája az, hogy professzionális eladási tapasztalatokkal rendelkezik, amit jól tud majd kamatoztatni a mobilszolgáltatás területén is.

Hozzátette, napjainkban 1,5 millió olyan Tesco klubkártyás ügyfél van, akik a pénzüket a cég áruházaiban napi rendszerséggel költik. Ők a későbbiekben várhatóan mobilszolgáltatást is vesznek majd.

A Tesco Mobile, a Tesco és a Vodafone közös – 50-50%-ban tulajdonolt – vállalkozása független mobilszolgáltatóként fog működni a magyar piacon. A vállalat Tesco Mobile néven fogja kínálni szolgáltatásait a magyarországi Tesco áruházakban, a Vodafone technológiájának és hálózatának támogatásával. A hazai vállalkozás a Tesco és a Vodafone első együttműködése. A Tesco – hasonló konstrukcióban – már jelen van a mobilpiacon az Egyesült Királyságban, Írországban és Szlovákiában.

A Tesco Mobile ügyfelek mind a Tesco, mind a Vodafone által nyújtott előnyöket élvezhetik, hiszen a versenyképes mobil szolgáltatások és készülékek a Tesco áruházak országos hálózatán keresztül mindenki számára könnyen hozzáférhetőek lesznek. Természetesen a Tesco Mobile ügyfelei is haszonélvezőivé válnak az elmúlt évtized legnagyobb magyar telekommunikációs beruházásának, a Vodafone hálózatmodernizációjának, amelynek révén várhatóan legkésőbb 2012 nyarára a lakosság 99%-a számára lesz elérhető a hangalapú szolgáltatás és a villámgyors mobilnet.

“Ez egy igen izgalmas vállalkozás a Tesco számára” – mondta Gerry Gray, az áruházlánc magyarországi ügyvezető igazgatója. “Folyamatosan keressük az új lehetőségeket, amelyek révén további értékeket teremthetünk és újításokat kínálhatunk a magyar vásárlók számára, s hiszünk benne, hogy a Tesco Mobile mindkettőt biztosítja. A Vodafone olyan partner számunkra, amelynek a szakértelme és lehetőségei hasonlóan sikeressé tehetik a Tesco Mobile-t Magyarországon, mint az Egyesült Királyságban, az Ír Köztársaságban és Szlovákiában.”

Dr. Beck György, a Vodafone Magyarország elnök-vezérigazgatója hozzátette: “Nagyon örülünk, hogy a Tescóval dolgozhatunk együtt, és hogy a Vodafone révén válik lehetővé a Tesco Mobile megjelenése a magyar mobilpiacon. Meggyőződésem, hogy a Tesco kiterjedt ügyfélköre, széles körben ismert márkaneve és értékesítési szakértelme, valamint a Vodafone modern technológiája, kiváló hálózata és díjazott ügyfélszolgálata révén a Tesco Mobile igen sikeres új mobilszolgáltatóvá fog válni. Hiszünk a vállalat sikerében, így – többek közt – nem csak a hálózatunkat tesszük elérhetővé a Tesco Mobile ügyfelek számára, de a Vodafone Magyarország tulajdonos is lesz az új vállalatban. Ez a közös vállalkozás jelentős mértékben fogja növelni a magyarországi ügyfelek számára rendelkezésre álló lehetőségeket.”Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

fibaro

Smart home

Élet egy okos házban – Fibaro beszámoló

2019. december 14. szombat
iPhone 11

Kütyük

Az iPhone 11 kasszasiker

2019. december 14. szombat
Mido

SmartWatch

75 éves kollekció előtt tiszteleg a Mido

2019. december 14. szombat
Huawei nova 5T
Xiaomi Redmi

Kütyük

Xiaomi Redmi és Redmi Note: megfizethető és kiváló

2019. december 11. szerda

Dotkom