Connect with us

technokrata

06-31: Csütörtöktől jön a Tesco mobil!

tescomobil

Kütyük

06-31: Csütörtöktől jön a Tesco mobil!

A Vodafone Magyarország hálózati támogatásával indul a Tesco Mobil, az új szolgáltató előhívó száma a 31-es lesz.

Beck György, a Vodafone Magyarország elnöke kedden Budapesten sajtótájékoztatón elmondta, az új szolgáltató sikerességének egyik garanciája az, hogy professzionális eladási tapasztalatokkal rendelkezik, amit jól tud majd kamatoztatni a mobilszolgáltatás területén is.

Hozzátette, napjainkban 1,5 millió olyan Tesco klubkártyás ügyfél van, akik a pénzüket a cég áruházaiban napi rendszerséggel költik. Ők a későbbiekben várhatóan mobilszolgáltatást is vesznek majd.

A Tesco Mobile, a Tesco és a Vodafone közös – 50-50%-ban tulajdonolt – vállalkozása független mobilszolgáltatóként fog működni a magyar piacon. A vállalat Tesco Mobile néven fogja kínálni szolgáltatásait a magyarországi Tesco áruházakban, a Vodafone technológiájának és hálózatának támogatásával. A hazai vállalkozás a Tesco és a Vodafone első együttműködése. A Tesco – hasonló konstrukcióban – már jelen van a mobilpiacon az Egyesült Királyságban, Írországban és Szlovákiában.

A Tesco Mobile ügyfelek mind a Tesco, mind a Vodafone által nyújtott előnyöket élvezhetik, hiszen a versenyképes mobil szolgáltatások és készülékek a Tesco áruházak országos hálózatán keresztül mindenki számára könnyen hozzáférhetőek lesznek. Természetesen a Tesco Mobile ügyfelei is haszonélvezőivé válnak az elmúlt évtized legnagyobb magyar telekommunikációs beruházásának, a Vodafone hálózatmodernizációjának, amelynek révén várhatóan legkésőbb 2012 nyarára a lakosság 99%-a számára lesz elérhető a hangalapú szolgáltatás és a villámgyors mobilnet.

“Ez egy igen izgalmas vállalkozás a Tesco számára” – mondta Gerry Gray, az áruházlánc magyarországi ügyvezető igazgatója. “Folyamatosan keressük az új lehetőségeket, amelyek révén további értékeket teremthetünk és újításokat kínálhatunk a magyar vásárlók számára, s hiszünk benne, hogy a Tesco Mobile mindkettőt biztosítja. A Vodafone olyan partner számunkra, amelynek a szakértelme és lehetőségei hasonlóan sikeressé tehetik a Tesco Mobile-t Magyarországon, mint az Egyesült Királyságban, az Ír Köztársaságban és Szlovákiában.”

Dr. Beck György, a Vodafone Magyarország elnök-vezérigazgatója hozzátette: “Nagyon örülünk, hogy a Tescóval dolgozhatunk együtt, és hogy a Vodafone révén válik lehetővé a Tesco Mobile megjelenése a magyar mobilpiacon. Meggyőződésem, hogy a Tesco kiterjedt ügyfélköre, széles körben ismert márkaneve és értékesítési szakértelme, valamint a Vodafone modern technológiája, kiváló hálózata és díjazott ügyfélszolgálata révén a Tesco Mobile igen sikeres új mobilszolgáltatóvá fog válni. Hiszünk a vállalat sikerében, így – többek közt – nem csak a hálózatunkat tesszük elérhetővé a Tesco Mobile ügyfelek számára, de a Vodafone Magyarország tulajdonos is lesz az új vállalatban. Ez a közös vállalkozás jelentős mértékben fogja növelni a magyarországi ügyfelek számára rendelkezésre álló lehetőségeket.”Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő