Connect with us

Hirdetés

technokrata

További Nokia újdonságok Barcelonában

Kütyük

További Nokia újdonságok Barcelonában

Természetesen az új multimédiás csúcsmodell és a Lumia készülékek mellett számos egyéb, alacsonyabb árszegmensben induló készülékkel is előrukkolt a finn gyártó idén.

Az Asha sorozat három új taggal bővült.
A legfejlettebb modell egyértelműen a QWERTY gombsorral is ellátott Asha 302 egy S40-es alapokon nyugvó, 240 x 320 pixeles, 2,4 colos érintőkijelzővel is felvértezett mobil, amely annak ellenére, hogy nem okostelefon, Microsoft Exchange támogatást is kapott, push technológiával, vagyis azonnali üzenetmegjelenítéssel. Az 1GHz-es processzorral rendelkező gép mindehhez WLAN, vagy HSDPA adatkommunikációt egyaránt használhat – és természetesen a Bluetooth opció sem hiányzik az kommunikációs repertoárból. A kamera 3,2 megapixeles állóképek, illetve mindössze QCIF felbontású mozgóképek rögzítésére képes.

A két másik újdonság az alsó-középkategóriában hadba állított Asha 202 és 203, melyek közt mindössze annyi a különbség, hogy utóbbi akár 2 SIM kártya egyidejű kezelésére is képes. Mindkét modell az S40-es platformon fut és Touch & Type támogatást kapott, vagyis nyomógombokkal ellátott érin tőkijelzős alapmobilokról beszélhetünk esetükben is. A képességek a mérsékelt árkategóriának megfelelően visszafogottak: 2 megapixeles kamera és EDGE, illetve Bluetooth adatátviteli opciók várják a felhasználót.

A számos színben a piacra kerülő Asha 202 és 203 telefonok ára állítólag igen kedvező lesz, egyes források szerint már az elkövetkező hetekben az üzletekbe kerülhetnek, nagyjából 20-23 ezer forintos áron.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés