Connect with us

Íme az első Sony Xperia telefonok!

NXT_groupImage_low_res

Kütyük

Íme az első Sony Xperia telefonok!

Az Xperia P és Xperia U követik az Xperia S-t az Xperia NXT sorozatban, mely a Sony okostelefonjainak új generációja.

A Sony Mobile Communications ma bemutatta az Xperia NXT sorozat legújabb modelljeit – a Sony okostelefonjainak új generációját, az Xperia P-t és Xperia U-t. Emellett az Xperia S – a HD okostelefon –, is hamarosan a boltokba kerül világszerte. Az első darabok a barcelonai Sony Style store-ban lesznek elérhetőek a Mobile World Congress alatt. Az Xperia P és Xperia U modellek várhatóan a második negyedévtől kerülnek a boltokba.

Xperia NXT sorozat – az összekapcsolt szórakozás élménye

Az Xperia NXT sorozat mérföldkő a Sony eszközök közötti tartalommegosztás történetében, mivel a legkorszerűbb Sony technológiát egyesíti a minőségi szórakoztatással. Az egyszerű csatlakoztatásnak köszönhetően a fogyasztók bármelyik nekik tetsző képernyőn élvezhetik a tartalmakat – így akár okostelefonjukon, televíziójukon, laptopjukon vagy táblagépükön keresztül is.

A Sony újgenerációs formatervezésének köszönhetően az Xperia NXT sorozat darabjai azonnal felismerhetőek. A telefonok olyan kifinomult részletekkel rendelkeznek, mint a készülékek alján található átlátszó, főbb érintési pontok alatt  megvilágított panel. Ez az áttetsző elem a bejövő hívások, szöveges üzenetek, és egyéb értesítések érkezésekor is világít.

Az új felhasználói felület ugyanezt a formatervezési elvet követi, így a letisztult, egyszerű megjelenítést ötvözi az alkalmazások és tartalmak széles választékával, melynek eredményeként egyedülálló Android élményt kínál. Az új album, video- és zenelejátszó lenyűgöző szórakozást nyújt, miközben az új felhasználói felületen a fogyasztók egyenesen a kezdőképernyőről érhetik el kedvenc alkalmazásaikat.

Az Xperia P és Xperia U modellek a Mobile BRAVIA® Engine technológia által vezérelt Reality Display kijelzőnek köszönhetően kristálytiszta képminőséggel büszkélkedhetnek. A gyorsfotó funkcióval (fast capture) a készenléti módból alig több mint egy másodperc alatt egyetlen gombnyomással nemcsak bekapcsoljhatjuk a kamerát, hanem el is készíthetjük a kívánt felvételt. Mindkét okostelefon rendelkezik egy erőteljes, 1 GHz-es kétmagos processzorral a különlegesen gyors teljesítmény értekében.

Csakúgy mint az Xperia S, az Xperia P és Xperia U modellek is elérhetővé teszik a Sony Entertainment Network* minőségi szórakoztató tartalmait. A felhasználók azonnal megtekinthetik a legutóbbi Hollywood-i filmsikereket a Video Unlimited-en vagy dalok milliói** közül válogathatnak a Music Unlimited rendszerében.

Xperia P páratlan fényerő

A teljes alumínium borítással rendelkező  Xperia P okostelefonon debütál a “WhiteMagic” technológia, ami páratlan fényerőt  biztosít, legyünk akár a tengerparton vagy a hófedte sípályán. Egy ötletes energiatakarékossági megoldással azonnal beállítja a képernyő világosságát a környezethez és az akkumulátor töltöttségéhez igazodva.

A kifejezetten az Xperia P számára kifejlesztett SmartDock kiegészítővel egyszerűen csatlakoztathatkul az okostelefont a több képernyőhöz is, ezzel a készüléket a nappali multimédiás központjává varázsolhatjuk. A felhasználók könnyedén, a TV távirányítóját használva navigálhatnak telefonjuk médiatartalmai között, hogy megnézzék HD videóikat, a legújabb filmeket vagy akár kedvenc sorozatukat nagy képernyőn. A SmartDock USB bemenetének köszönhetően használhatnak vezeték nélküli billentyűzetet vagy egeret emailek írásához, Facebookon való böngészéshez, státuszfrissítsek megosztásához, sőt   YouTube videókat is megnézhetnek saját TV-készülékükön.

Az Xperia P legfontosabb jellemzői:

 • 4” Reality Display kijelző Mobile BRAVIA Engine-nel működtetve.
 • WhiteMagic™ kijelző technológia a páratlan fényerejű megjelenítésért az energiatakarékosság jegyében.
 • 1 GHz-es kétmagos processzor a különösen gyors teljesítményért 16GB-os  beépített memóriakártyával
 • 8MP kamera egyedülálló gyorsfotó funkcióval, valamint HD felvétel és Sony 2D és 3D panorámaképek rögzítése.
 • Egyszerű HDMI és DLNA csatlakozás a tartalmak bármilyen képernyőn való megosztása érdekében.
 • Az NFC (Near Field Communications) lehetővé teszi a hozzáférést az NFC alkalmazások és szolgáltatások egyre növekvő táborához, csakúgy mint az Xperia SmartTags-hez.
 • Elérhető ezüst, fekete, vagy piros színben, mindegyik teljes aluminium borítással.
 • Android 2.3-as (Gingerbread) platformmal érkezik, mely az év második negyedétől Android 4.0-re (Ice Cream Sandwich) verzióra lesz frissíthető.

Az Xperia U – Sony szórakoztatás stílusos és kompakt formában

Az Xperia U egyesíti a kimagasló Sony szórakozást a sílusos és kompakt dizájnnal, amit a felhasználók kívül-belül személyre szabhatnak. Az xLoud és a Sony egyedülálló 3D surround sound zenelejátszóba beépített audiotechnológiája tiszta, erős hanghatást kínál. A DLNA segítségével pedig okostelefonunkról egyetlen érintéssel, vezetékek használata nélkül játszhatjuk le zenéinket hangfalunkon keresztül.

Az Xpeira U alsó részén található áttetsző panel az éppen megtekintett fotók vagy a lejátszott számok album borítójának színeihez igazodva világít. A készülék emellett cserélhető papuccsal és témákkal is rendelkezik, így tükrözheti tulajdonosa személyiségét és hangulatát.

Az Xperia U a zenehallgatás igazán kifinomult élményét kínálja az új, stílusos Android okostelefonok részére kifejlesztett Smart Headsettel, melynek Smart Key funkciója egyetlen gombnyomással elérhetővé teszi a felhasználók kedvenc alkalmazásait.

Az Xperia U kulcsfonkciói

 • 3.5” Reality Display kijelző Mobile BRAVIA Engine-nel működtetve.
 • 1 GHz-es kétmagos processzor a különösen gyors teljesítményért.
 • 5MP kamera egyedülálló gyorsfotó (fast capture) funkcióval, valamint HD felvétel és Sony 2D és 3D panorámakép rögzítés.
 • Az xLoud-nak és a 3D sound surround audiotechnológiájának köszönhető tiszta és erős hang.
 • Elérhető fehér vagy fekete színben, rózsaszín vagy sárga cserélhető papuccsal.
 • Android 2.3-as (Gingerbread) platformmal érkezik, mely az év második negyedétől  Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) verzióra lesz frissíthető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő