Connect with us

technokrata

Xperia U: apró Sony okostelefon érkezik

Kütyük

Xperia U: apró Sony okostelefon érkezik

Az elképesztő sikerű Xperia ray modell nyomdokaiba léphet az Xperia U, amely elsősorban kompakt méretével hívhatja fel magára a figyelmet.

Míg a legtöbb Android alapú készüléket gyártó cég egyre nagyobb és nagyobb lapátkészülékeket készít, addig a Sony (Ericsson) szépen lekaszálta a kisebb méretű készülékek nyújtotta piaci rész jelentős részét az olyan sikermodelljeivel, mint az Xperia ray, a mini, vagy éppen a mini pro típusok. Bár a méretes készülékek harcába is beszállt az immár csak Sony néven továbbélő japán vállalat a közelmúltban bemutatott Xperia S és Ion típusokkal, úgy tűnik a kisebb méretű készülékek vonalát is továbbviszi.

Ugyanis a napokban napvilágot láttak az első készülékfotók egy Xperia S kistestvérről az Xperia U-ról, amely korábban „Kumquat” kódnéven futott a gyártó belső berkein belül. Amint az a fotókon is látszik, az új jövevény lényegesen kisebb méretnek, de abszolút hasonló formai kialakításnak örvend, mint nagyobb testvére, az S. A pontos specifikációkról még viszonylag kevés biztosat tudni, azonban ha minden igaz, erre is már csak vasárnapig kell várnunk, hiszen az MWC-n egész bizonyosan bejelentik a kompakt újdonságot.

Az előzetes – szigorúan nem hivatalos – információk szerint egyébként egy Android 2.3.7 Gingerbread alapokra épülő, 3,5 colos méretű és 480×800 pixeles felbontású kijelzővel eláttott, 1 GHz-es kétmagos processzorral érkező újdonságot tisztelhetünk majd a Sony Xperia U személyében.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök