Connect with us

technokrata

Xperia U: apró Sony okostelefon érkezik

hichong_000000

Kütyük

Xperia U: apró Sony okostelefon érkezik

Az elképesztő sikerű Xperia ray modell nyomdokaiba léphet az Xperia U, amely elsősorban kompakt méretével hívhatja fel magára a figyelmet.

Míg a legtöbb Android alapú készüléket gyártó cég egyre nagyobb és nagyobb lapátkészülékeket készít, addig a Sony (Ericsson) szépen lekaszálta a kisebb méretű készülékek nyújtotta piaci rész jelentős részét az olyan sikermodelljeivel, mint az Xperia ray, a mini, vagy éppen a mini pro típusok. Bár a méretes készülékek harcába is beszállt az immár csak Sony néven továbbélő japán vállalat a közelmúltban bemutatott Xperia S és Ion típusokkal, úgy tűnik a kisebb méretű készülékek vonalát is továbbviszi.

Ugyanis a napokban napvilágot láttak az első készülékfotók egy Xperia S kistestvérről az Xperia U-ról, amely korábban „Kumquat” kódnéven futott a gyártó belső berkein belül. Amint az a fotókon is látszik, az új jövevény lényegesen kisebb méretnek, de abszolút hasonló formai kialakításnak örvend, mint nagyobb testvére, az S. A pontos specifikációkról még viszonylag kevés biztosat tudni, azonban ha minden igaz, erre is már csak vasárnapig kell várnunk, hiszen az MWC-n egész bizonyosan bejelentik a kompakt újdonságot.

Az előzetes – szigorúan nem hivatalos – információk szerint egyébként egy Android 2.3.7 Gingerbread alapokra épülő, 3,5 colos méretű és 480×800 pixeles felbontású kijelzővel eláttott, 1 GHz-es kétmagos processzorral érkező újdonságot tisztelhetünk majd a Sony Xperia U személyében.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő