Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új LG mobilok: bőr hátlap és 3D

Kütyük

Új LG mobilok: bőr hátlap és 3D

Még a Mobile World Congresse előtt közvetlenül számos újdonságot jelentett be a kisebbik koreai gyártó.

A napokban debütált Optimus Vu után, előbb az L szériát mutatta be, majd most az új Optimus 3D Cube modellt. Az előbbi rögtön három típussal startolt el, ami az L7-et, az L5-öt, valamint az L3-at foglalja magába. A cég új Floating Mass technológiával készült kijelzőit viselő készülékek tudása képátlójuk méretével egyenes arányban növekszik. A legkisebb L3-as típus 3,2 colos megjelenítőjével a legvisszafogottabb tudású, míg a 4, illetve 4,3 hüvelykes L5 és L7 változatok már Android 2.3 Gingerbread, valamint 4.0 Ice Cream Sandwich alapú okostelefonok. Küllemben egyébként mindhárom telefonnak közös jellemzője, hogy egyfelől rendkívül vékonyak, másrészt pedig abszolút prémium anyagminőséget képviselnek, hiszen bőrborítású hátlapokat és nagyrészt fém készülékházat kaptak.

A L sorozat mellett napvilágot látott az LG Optimus 3D Cube is, amely a korábbi 3D-s telefon, az Optimus 3D utódja. Mint ilyen, természetesen 3D fotózásra és megjelenítésre egyaránt alkalmas készülékről van szó. Maradt a 4.3 colos, 480×800 képpont felbontású érintőkijelző, illetve a dupla hátlapi kamera 5 megapixellel. Ami erősödött az elsősorban a processzorteljesítmény, amely 1.2 gigahertzesre hízott és most is dupla magos. Különös, de a Cube még nem az új ICS szoftverrel, hanem a Gingerbreaddel érkezik – előreláthatóan a jövő hónaptól.

Szintén márciustól lesz elérhető az L3-as modell, míg két nagyobb testvére egy bő hónappal utána kerülhetnek a boltok polcaira.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés