Connect with us

technokrata

Samsung-SAP: biztonságosabb Android

Dotkom

Samsung-SAP: biztonságosabb Android

A Samsung és az SAP szövetsége egy vállalatok számára is biztonságos Android rendszer megvalósítását tűzi ki céljául.

Együttműködésbe kezd az SAP és a Samsung, amelynek keretén belül biztonságosabbá akarják tenni az Android operációs rendszert – pontosabban az azokat futtató eszközöket. A cél természetesen az, hogy ily módon a vállalati szegmens számára is egyre vonzóbb alternatívává tegyék a világ legnépszerűbb nyílt forráskódú okostelefon rendszerét, illetve az azt használó Samsung telefonokat és táblagépeket. A Bloomberg félhivatalos értesülései szerint a napokon belül induló MWC-n fogja bejelenteni a két vállalat a stratégiai partnerséget.
A Google elképesztő iramban terjedő rendszerének biztonságosabbá tétele elsősorban az olyan vállalati szempontból kényes területeket érintené, mint az e-mail titkosítás, vagy a távoli adatszinkronizáció.
Az SAP egyébként úgy tűnik, igen komoly terveket szövöget, ugyanis egyes hírek szerint a Samsung mellett a BlackBerryk gyártójával, a kanadai RIM-mel és az Apple-lel is hasonló megállapodásokat helyezett kilátásba. Emellett mi sem bizonyítja jobban terveik komolyságát, mint az SAP azon nyílt célkitűzése, mely szerint a vállalat a mobil alkalmazásokból származó bevételeit 20 milliárd eurós szintre kívánja növelni az elkövetkező 4 éven belül.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin