Connect with us

technokrata

NFC + LTE + HD = LG Optimus LTE Tag

Kütyük

NFC + LTE + HD = LG Optimus LTE Tag

A készülék az NFC technológia segítségével képes kommunikálni a speciális matricákkal és címkékkel.

„Célunk, hogy 2012-ben a mi vállalatunk nyújtsa az LTE okostelefonok legszélesebb választékát a vásárlók számára.” — nyilatkozta Dr. Jong-seok Park, az LG Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. „Az LG Optimus LTE Tag nem csupán egy kozmetikázott változata az LG Optimus LTE-nek, hanem egy igazán innovatív funkciót is tartalmaz, amitől véleményünk szerint egy okostelefon még okosabb lesz.”

Az LG Optimus LTE Tag egy új, egyedülálló funkcióról, az LG Tag+ alkalmazásról kapta a nevét. A készülék az NFC (Near Field Communication — kis hatótávolságú kommunikáció) technológia segítségével képes kommunikálni a speciális matricákkal és címkékkel (angolul: tag), amelyek beprogramozhatók a telefon beállításainak automatikus módosítására. Ha az irodába belépve a készüléket elhúzza a címke előtt, akkor az LG Optimus LTE Tag automatikusan néma módra vált, vagy éppen aktiválja a Wi-Fi kapcsolatot. Az autó műszerfalára rögzített címke beprogramozható a Bluetooth és a GPS funkció bekapcsolására, illetve a hangerő növelésére.

A keskeny és letisztult formavilággal megáldott LG Optimus LTE Tag fehér színben kapható Koreában. Az 1,2 GHz-es kétmagos processzorral és4,3 hüvelyk(10,9 cm) képátlójú IPS kijelzővel felszerelt, Android 2.3 Gingerbread operációs rendszert (ami később Ice Cream Sandwich-re frissíthető) futtató LG Optimus LTE Tag ideális multimédiás környezetet biztosít a felhasználók számára.

Legfontosabb termékjellemzők:

  • Chipset: 1,2 GHz-es kétmagos processzor
  • Kijelző: 4,3 hüvelyk (10,9 cm) képátlójú (800×480 felbontású) IPS kijelző
  • Memória: 16 GB eMMC
  • Kamera: 5 MP-es autófókuszos és LED vakus hátlapi, és 1,3 MP-es előlapi kamera
  • Operációs rendszer: Android 2.3 Gingerbread
  • Akkumulátor: 1700 mAh
  • Egyéb: LG Tag+, MHL (Mobile High Definition Link), DLNA (Digital Living Network Alliance)Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin