Connect with us

technokrata

Ütős lehet a BlackBerry megújuló kezelőfelülete

Kütyük

Ütős lehet a BlackBerry megújuló kezelőfelülete

Megjelentek az interneten a RIM legújabb operációs rendszeréről, a BlackBerry 10 OS-ről készült első fotók.

Az első képek alapján úgy tűnik a gyártó igyekszik majd minden korábbi rivális rendszerből a legjobb megoldásokat egybegyúrni, ami megfelelő kivitelezés mellett akár igen remek eredményt is hozhat.

A RIM egyik külsős reklámcégének munkatársa által kiszivárogtatott fotók tanúsága szerint a vállalat az iOS, a Windows Phone, de még a Nokia Symbian rendszeréből is merít. Előbbi kettőre az előnézetes mappába rendezés lehetősége, illetve az „élő” csempeszerű widgettek jelenléte, míg utóbbira az alsó ikonsor a tanúbizonyság.

Újdonság még az üzenetek egybefűzhetősége is: eszerint az új rendszerben egy felületen lesznek láthatók a BB üzenetek az SMS-ekkel és az e-mailekkel.

Sajnos a rendszer debütálásának pontos dátuma egyelőre nem ismeretes, mindössze annyit lehet biztosan tudni, hogy még az idén megjelenik az új szoftver. A korábban szebb napokat megélt kanadai gyártóra rá is férne a siker, úgyhogy remélhetőleg gőzerővel dolgozik, hogy mielőbb piacra kerülhessenek az új BlackBerry 10 OS alapú mobilok. A nagy kérdés pedig a megjelenés dátuma mellett, hogy a korábbi verziókra elérhető lesz-e az új rendszer, amellyel kapcsolatban szintén bizakodásra adnak okot a most napvilágot látott felvételek, melyeken egy BlackBerry 9860-as készüléken látható működés közben az OS.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin