Connect with us

technokrata

Ütős lehet a BlackBerry megújuló kezelőfelülete

0_1326687514855

Kütyük

Ütős lehet a BlackBerry megújuló kezelőfelülete

Megjelentek az interneten a RIM legújabb operációs rendszeréről, a BlackBerry 10 OS-ről készült első fotók.

Az első képek alapján úgy tűnik a gyártó igyekszik majd minden korábbi rivális rendszerből a legjobb megoldásokat egybegyúrni, ami megfelelő kivitelezés mellett akár igen remek eredményt is hozhat.

A RIM egyik külsős reklámcégének munkatársa által kiszivárogtatott fotók tanúsága szerint a vállalat az iOS, a Windows Phone, de még a Nokia Symbian rendszeréből is merít. Előbbi kettőre az előnézetes mappába rendezés lehetősége, illetve az „élő” csempeszerű widgettek jelenléte, míg utóbbira az alsó ikonsor a tanúbizonyság.

Újdonság még az üzenetek egybefűzhetősége is: eszerint az új rendszerben egy felületen lesznek láthatók a BB üzenetek az SMS-ekkel és az e-mailekkel.

Sajnos a rendszer debütálásának pontos dátuma egyelőre nem ismeretes, mindössze annyit lehet biztosan tudni, hogy még az idén megjelenik az új szoftver. A korábban szebb napokat megélt kanadai gyártóra rá is férne a siker, úgyhogy remélhetőleg gőzerővel dolgozik, hogy mielőbb piacra kerülhessenek az új BlackBerry 10 OS alapú mobilok. A nagy kérdés pedig a megjelenés dátuma mellett, hogy a korábbi verziókra elérhető lesz-e az új rendszer, amellyel kapcsolatban szintén bizakodásra adnak okot a most napvilágot látott felvételek, melyeken egy BlackBerry 9860-as készüléken látható működés közben az OS.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő