Connect with us

technokrata

Taroltak a Sony Ericsson telefonok

____fdgadg

Kütyük

Taroltak a Sony Ericsson telefonok

Négy iF Design díjat is besöpört a gyártó népszerű mobiljaival: az Xperia ray, az active, a mini pro és a Mix Walkman modelleket egyaránt díjazták.

A jeles formatervezői díj, az IF Design odaítélése kapcsán idén tarolt a Sony: a Sony Ericsson Xperia sorozatból a ray, az active és a mini pro, illetve a Walkman szériából a Mix nevű modell egyaránt besöpörtek egy-egy díjat.

Ráadásul a vízálló Xperia active készülék mindezek közül a legmagasabb elismerésnek számító aranydíjat nyerte el az idei iF termékdizájn díjátadón a telekommunikáció kategóriában. Ez az elismerés az iparág legjobb formatervezésű készülékének jár, azonban a zsűri a megjelenés mellett idén több szempontot is figyelembe vett: nézték az anyagminőséget, a termék által biztosított felhasználói előnyöket, sőt még az előállítás környezetre gyakorolt hatását is.
Nyílván így eshetett meg, hogy az értékelés során a rendkívül kecses ray-nél is szebbnek találtatott a valamivel robosztusabb active. A zsűri tetszését a formai kialakításon kívül olyan extrák nyerték el, mint a nedves kézzel is remekül használható érintőpanel, vagy éppen annak napfényben is jó olvashatósága.

Természetesen a már említett Xperia ray sokkal inkább valóban a küllemével hódított, amit első sorban rendkívül vékony és kompakt készülékházának köszönhet, de a díj odaítélésében itt is szerepet játszott a prémium anyag- és összeszerelési minőség.

A zsűritagok a Mix Walkman cserélhető gumipántjait, illetve a pro billentyűzet megoldását ugyancsak értékelték egy-egy díjjal.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő