Connect with us

Taroltak a Sony Ericsson telefonok

____fdgadg

Kütyük

Taroltak a Sony Ericsson telefonok

Négy iF Design díjat is besöpört a gyártó népszerű mobiljaival: az Xperia ray, az active, a mini pro és a Mix Walkman modelleket egyaránt díjazták.

A jeles formatervezői díj, az IF Design odaítélése kapcsán idén tarolt a Sony: a Sony Ericsson Xperia sorozatból a ray, az active és a mini pro, illetve a Walkman szériából a Mix nevű modell egyaránt besöpörtek egy-egy díjat.

Ráadásul a vízálló Xperia active készülék mindezek közül a legmagasabb elismerésnek számító aranydíjat nyerte el az idei iF termékdizájn díjátadón a telekommunikáció kategóriában. Ez az elismerés az iparág legjobb formatervezésű készülékének jár, azonban a zsűri a megjelenés mellett idén több szempontot is figyelembe vett: nézték az anyagminőséget, a termék által biztosított felhasználói előnyöket, sőt még az előállítás környezetre gyakorolt hatását is.
Nyílván így eshetett meg, hogy az értékelés során a rendkívül kecses ray-nél is szebbnek találtatott a valamivel robosztusabb active. A zsűri tetszését a formai kialakításon kívül olyan extrák nyerték el, mint a nedves kézzel is remekül használható érintőpanel, vagy éppen annak napfényben is jó olvashatósága.

Természetesen a már említett Xperia ray sokkal inkább valóban a küllemével hódított, amit első sorban rendkívül vékony és kompakt készülékházának köszönhet, de a díj odaítélésében itt is szerepet játszott a prémium anyag- és összeszerelési minőség.

A zsűritagok a Mix Walkman cserélhető gumipántjait, illetve a pro billentyűzet megoldását ugyancsak értékelték egy-egy díjjal.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom