Connect with us

technokrata

Samsung: jönnek a kétkártyás Android mobilok

___samsung-duos

Kütyük

Samsung: jönnek a kétkártyás Android mobilok

A koreai gyártó rögtön 3 új, egyszerre két SIM kezelésére is alkalmas okostelefont mutatott be.

Jó ideje egyre nagyobb az érdeklődés az olyan mobilok iránt, amelyek két SIM kezelésére alkalmasak. Az ilyen készülékekkel azonban két gond is volt korábban. Az egyik, hogy a szolgáltatói kínálatba nem nagyon jelentek meg, hiszen a szolgáltatók nem sok értelmét látták egy kártyafüggő készülék esetében a két SIM kezelésének. A másik pedig, hogy ezek a telefonok többnyire nem voltak éppen túl okosak. Az első probléma megoldódására vajmi kevés esély van, azonban a második lassan megoldottnak látszik, hiszen az Android rendszeren keresztül a két kártya kezelése is megoldható.
A Samsung már a kezdetektől elkötelezettje volt a dupla SIM-es telefonoknak, így nem meglepő, hogy az elsők közt mutat be ilyen okostelefonokat is. Most például rögtön hárommal is előrukkolt Indiában.

Az egyik modell a rendkívül népszerű Galaxy Ace átalakításával megszületett Ace Duos, a másik két változat pedig a valamelyest mérsékeltebb árú Galaxy Y Duos és Y Pro Duos típusok – utóbbi természetesen teljes billentyűzettel is rendelkezik. A kétkártyás modellek nem sokban különböznek szimpla társaiktól a funkciók terén, azonban mindhárom újdonság lényegesen nagyobb kapacitású akkumulátort kapott, ami érthető, hiszen az egyszerre két hálózaton való jelenlét igen energiaigényes dolog.
Az Ace Duos nagyjából 75 ezer forint körüli árról indul, míg a két Galaxy Y 47, illetve 45 darab ezresért lesz elvihető, valamikor a közeljövőben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő