Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung: okostelefonok hölgyeknek

Kütyük

Samsung: okostelefonok hölgyeknek

Az igen népszerű La Fleur sorozatban egyre inkább helyet kapnak az intelligens és a dupla SIM-es mobilok is.

A Samsung La Fleur mobiljai eddig nem feltétlenül tudásukkal, sokkal inkább virágmintás burkolatukkal hívták fel magukra a figyelmet – természetesen első sorban a gyengébbik nem képviselőiét.
A helyzet azonban igencsak változni látszik, ugyanis az új szériában az alapmodelleken túl, immár okosteleofnok is helyet kaptak. Ott van rögtön a közelmúltban debütált Wave Y, amely a Samsung egyelőre még kevésbé népszerű bada rendszerét futtatja, illetve a most megjelent Galaxy Ace La FLeur, amely pedig az Android rendszert favorizálja. Utóbbi már alapkivitelben is igen komoly sikernek örvendett – különösen fehér színű hátlapjával – így nem kérdéses, hogy ez a változat is jó eladási adatokat hoz majd a koreai gyártónak. Kell is persze ez a kategória, hiszen a hölgyek is egyre inkább érdeklődnek a nyílt operációs rendszerű mobilok iránt, azonban kifejezetten nekik szánt készülék még aránylag kevés akad.

Persze a Samsung gondolt a hagyományos alaptelefonok kedvelőire is, hiszen a két másik La Fleur újdonság már nem okostelefon. Ezzel együtt a C3322 egyébként ugyancsak kuriózum, hiszen a normál kialakítású készülékek közt mostanában talán még ritkábbak a női telefonok, mint az okos mobilok között. Ha pedig mindehhez hozzávesszük azt is, hogy ez a típus ráadásul egyszerre két SIM kezelésére is képes, akkor ez még fokozottabban igaz.

Ami a C3520-as modellt illeti, az leginkább kialakítását tekintve meglepetés, hiszen a kettéhajtható forma egy ideje már teljesen kiment a gyártói divatból. Utóbbi egyébként emellett kedvezőbb árfekvésével igyekszik hódítani. Számokban kifejezve ez azt jelenti, hogy a C3520 La Fleur körülbelül 26 darab ezresért érhető el, a  C3322 La Fleur aluról súrolja a 30 ezres árhatárt, míg a komolyabb Galaxy Ace La Fleur valamivel 70 ezer forint felett nyitott a közelmúltban – egyelőre az orosz piacon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés