Connect with us

technokrata

Nokia: nincs visszaút!

_________04-Nokia-Windows-Phone-7-Concepts

Dotkom

Nokia: nincs visszaút!

A finn mobilvállalat állítólag semmilyen vésztervvel nem készült arra az esetre, ha a Microsofttal kötött (érdek)házassága zátonyra futna – azaz ha a Windows Phone rendszer mégsem váltaná be a hozzá fűzött reményeket.

Sokan feszegetik mostanában azt a kérdést, hogy mi van, ha mégsem jön be a Nokiának a Windows Phone húzás? Mi lesz, ha az Android és az iOS mellé nem fér már be a WP? Régóta téma ez, és most a svéd Dagens Industri meg is kérdezte a Nokia európai részlegének vezetőjét minderről. Victor Saejis pedig elég megdöbbentő választ adott: úgy fogalmazott, hogy „a B terv az, hogy az A tervet sikerre kell vinni”. Vagyis a finnek úgy tűnik ezúttal mindent egy lapra tettek fel az okostelefon szektorban. Vagy sikerül a közös munka gyümölcsével újra méltó helyre kerülni az okostelefonok piacán, vagy bedobja a törölközőt ezen a területen az egykor piacvezető gyártó. A megkérdezett személy szerint egyébként a kulcs az amerikai piac: ugyanis ha az Egyesült Államokban sikerül komoly eredményeket elérni, akkor már egyenes az út a siker felé.

Windows Phone 7-es Nokia koncepció - még a Lumia modellek megjelenése előttről.

Nos, hogy mindez valóban így van-e azt – ha sikeres lesz a projekt – talán sosem tudjuk meg, de az tény, hogy a Nokia valóban minden fronton igen komolyan erőkkel dolgozik a Lumia széria sikerre vitelén. Idén biztosan kiderül milyen végeredménnyel.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő