Connect with us

technokrata

Luxus-okostelefon milliókért

__vertu3-rwthsfgh

Kütyük

Luxus-okostelefon milliókért

A méregdrága mobilokat gyártó cég piacra dobta legújabb Ferrari kivitelű okostelefonját.

Egykor a Vertu készülékek kizárólag borsos árukról, és rendkívüli anyagminőségükről voltak híresek. Így akinek számolatlanul ált a pénz a számláin, viszont mégis valami okosabb készülékre vágyott, az nemigen talált magának alternatívát a cég termékei között. Egy ideje azonban elérhető a Constellation Quest, amely most Ferrari változatban is piacra került. Természetesen az ár ezúttal is horrorisztikus és az egészen kivételes anyag- illetve összeszerelési minőség sem változott, azonban a telefon tudása messze felülmúlja a korábbi butácska típusokét. Ez a változat ugyanis már nem egy szimpla S40-es alaptelefonra épült, hanem a Nokia méltán sikeres E72-es üzleti intelligens mobiljára. Ennek megfelelően, immár teljes bővíthetőséget, ingyenes (nem mintha ez számítana egy ilyen telefonnál) navigációt, 3G kompatibilitást kínál használójának. Nyilván nem lesz néptelefon a különleges Ferrari elemekkel díszített Constellation Quest Ferrari, de mivel jelenleg a leggazdagabb mobilos réteg egyetlen TagHeuer Androidos telefonon kívül nemigen találhat okostelefont magának szinte borítékolható a siker.


A valóban rendkívül igényes megjelenésű készülékek természetesen ezúttal is kézzel készített darabok, amelyeket a hátlapon domborodó ágaskodó ló, illetve az előlapi bőrbetétébe nyomott Ferrari felirat még inkább az elit kategóriába pozícionál. A pontos árról még nem tudni semmit, de tekintettel a márkára, illetve a limitált kiadásra nyilván több millió forintról beszélhetünk ezúttal is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő