Connect with us

technokrata

Megérkezett a Symbian Belle az N8-ra

_belle_3

Kütyük

Megérkezett a Symbian Belle az N8-ra

A Nokia állta a szavát és ma már valóban elérhető az összes korábban Anna frissítést is megkapott készülékére az új szoftververzió.

A Nokia N8 használók – és vélhetően a többi S3 típus tulajdonosai ugyancsak – nagyon várták már a frissítést, amely végre leradírozza a kissé idejétmúlt, háromoldalas, kötött téglalap widgettes, gyári kezelőfelületet a készülékükről, hogy helyébe egy immár a kor igényeinek megfelelő, és a Nokiához is méltó megjelenésű, illetve funkcionalitású felület kerüljön. A frissítés pedig most úgy néz ki megérkezett.

Mert bár a magyar terméktámogatás oldal még a legutóbbi Anna verziót írja a legfrissebb változatnak, a Noia Suite már egészen másképp vélekedik, ha megkérjük, nézzen utána a frissítéseknek. Ilyenkor ugyanis kis kutakodás után azonnal feldobja (a független készülékek esetén), hogy itt bizony már eljárt az idő Anna felett és megérkezett Belle. A dolog apró kellemetlensége, hogy közvetlenül ez a frissítés – egyelőre legalábbis – nem érhető el, így semmiképp sem úszhatjuk a meg a számítógépes csatlakoztatás. De ez talán vállalható kényelmetlenség cserébe a teljesen megújult, sokkal logikusabb és jól leoptimalizált új felületért, hiszen ahogy a Nokia is fogalmaz: „ugyanaz a telefon, új élmény”.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő