Connect with us

technokrata

Megérkezett a Symbian Belle az N8-ra

Kütyük

Megérkezett a Symbian Belle az N8-ra

A Nokia állta a szavát és ma már valóban elérhető az összes korábban Anna frissítést is megkapott készülékére az új szoftververzió.

A Nokia N8 használók – és vélhetően a többi S3 típus tulajdonosai ugyancsak – nagyon várták már a frissítést, amely végre leradírozza a kissé idejétmúlt, háromoldalas, kötött téglalap widgettes, gyári kezelőfelületet a készülékükről, hogy helyébe egy immár a kor igényeinek megfelelő, és a Nokiához is méltó megjelenésű, illetve funkcionalitású felület kerüljön. A frissítés pedig most úgy néz ki megérkezett.

Mert bár a magyar terméktámogatás oldal még a legutóbbi Anna verziót írja a legfrissebb változatnak, a Noia Suite már egészen másképp vélekedik, ha megkérjük, nézzen utána a frissítéseknek. Ilyenkor ugyanis kis kutakodás után azonnal feldobja (a független készülékek esetén), hogy itt bizony már eljárt az idő Anna felett és megérkezett Belle. A dolog apró kellemetlensége, hogy közvetlenül ez a frissítés – egyelőre legalábbis – nem érhető el, így semmiképp sem úszhatjuk a meg a számítógépes csatlakoztatás. De ez talán vállalható kényelmetlenség cserébe a teljesen megújult, sokkal logikusabb és jól leoptimalizált új felületért, hiszen ahogy a Nokia is fogalmaz: „ugyanaz a telefon, új élmény”.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök