Connect with us

technokrata

Jobban bíznak az Androidban, mint az iOS-ben

AppleAndroidShove

Dotkom

Jobban bíznak az Androidban, mint az iOS-ben

Azt tudtuk eddig is, hogy több androidos készüléket vásárolnak, mint iOS-est, de mi van azokkal, akik életük első okostelefonját veszik meg?

Ha azt vesszük alapul, hogy az okostelefon vásárlók 48%-a választja az androidos készülékeket és a 43 százalékuk dönt az iOS mellett, akkor azt gondolnánk, hogy az arány hasonló lehet azok között is, akik most döntöttek amellett, hogy megveszik életük első okostelefonját. A helyzet viszont az, hogy az emberek nagy része vagy fél az Apple-től vagy drágállják az iPhone-ok árát, mert az új felhasználók 57%-a választja első telefonjának az androidos modelleket, míg csupán minden harmadik belépő választja az iPhone-t (34%).  Érdekes, hogy mindkét esetben, tehát az új és régi felhasználóknál is ugyanúgy 9% azoknak az aránya, akik a más OS-eket gyártók mellett teszik le a voksukat. Az egyéb kategóriában található a BlackBerry, a Symbian vagy a Windows Phone. Mindez az NPD Group kutatásából derült ki.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd