Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nyűg a Facebooknak a mobilos elérhetőség

Dotkom

Nyűg a Facebooknak a mobilos elérhetőség

Sokan nem gondolnánk, de a világ legnépszerűbb közösségi oldalának nem feltétlenül előny már a mobilos elérhetőség.

Kicsit saját csapdájába látszik beleesni a Facbook a mobil elérhetőségével, ugyanis a napokban a tőzsdére belépő közösségi oldal egyik nagy problémája, hogy nem remélhet semmiféle hasznot a mobilos felhasználókból. Ez pedig azért nagyon különös helyzet, mert éppen saját maga reklámozza már jó ideje a belépőoldalon a Facebook mobilos változatát.
Ráadásul a mobilos használat egyértelmű trend a jövőre nézve, hiszen se szeri, se száma a különféle okostelefon operációs rendszerekre írt FB alkalmazásoknak. Sőt, egyes készülékek – mint például a Nokia N9 is – már eleve integrálva tartalmaznak ilyen klienst. Arról már nem is szólva, hogy immár a legtöbb szolgáltató is ingyenesen engedi megtekinteti az oldalt a legolcsóbb internetes előfizetésekkel is.

Tavaly év végén több mint 425 millió mobilos feljelentkezés történt, ami bizony nem kis szám. Az még kérdéses, hogy miként fogja tudni a FB integrálni az hirdetéseit a mobilos alkalmazásokba, mint ahogyan az is kérdés még, hogy mit hoz a konyhára a tőzsde felé történő nyitás – a mindössze 5 százaléknyi részvénykiadásból 5 milliárdos befektetést vár a Facebook.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés