Connect with us

technokrata

Androidra vált az amerikai hadsereg

Dotkom

Androidra vált az amerikai hadsereg

A CNN amerikai hírtelevízió értesülései szerint a teljes amerikai kormány és az amerikai hadsereg speciális androidos okostelefonokra áll át, melyet már közel két éve tesztelnek is.

Minden amerikai hivatal és ügynökség, mint például a Belügyminisztérium, a Védelmi Minisztérium vagy az FBI, egységes operációs rendszert fog használni. Sok kormányhivatal eddig a BlackBerry-t támogatta a bizalmával, ez mostantól megszűnik, így a RIM újabb szegmenstől kénytelen elbúcsúzni az okostelefonok piacán.

A jövőben már 50 ilyen, speciális androidos okostelefont és 70 táblagépet küld a hadsereg a tengerentúli csapatainak. Olyan táblagépeket és telefonokat használnak majd a hadseregnél is, amelyek bárki számára elérhetőek, de a rajtuk futó Android OS jelentős különbségekkel és különleges biztonsági beállításokkal fog rendelkezni a lakossági verziókhoz képest. A speciális Android OS-eken személyre szabottan állíthatják be a jogosultságokat és a programokhoz való hozzáférhetőséget, ezeket a civil lakosság számára elérhetetlenek és használhatatlanok lesznek. A kérdés, hogy Barack Obama, aki mindig is rajongott a BlackBerry-s telefonjáért, vajon lecseréli-e Androidra azt, vagy titokban megtartja régi készülékét is?Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök