Connect with us

technokrata

Androidra vált az amerikai hadsereg

armydroid

Dotkom

Androidra vált az amerikai hadsereg

A CNN amerikai hírtelevízió értesülései szerint a teljes amerikai kormány és az amerikai hadsereg speciális androidos okostelefonokra áll át, melyet már közel két éve tesztelnek is.

Minden amerikai hivatal és ügynökség, mint például a Belügyminisztérium, a Védelmi Minisztérium vagy az FBI, egységes operációs rendszert fog használni. Sok kormányhivatal eddig a BlackBerry-t támogatta a bizalmával, ez mostantól megszűnik, így a RIM újabb szegmenstől kénytelen elbúcsúzni az okostelefonok piacán.

A jövőben már 50 ilyen, speciális androidos okostelefont és 70 táblagépet küld a hadsereg a tengerentúli csapatainak. Olyan táblagépeket és telefonokat használnak majd a hadseregnél is, amelyek bárki számára elérhetőek, de a rajtuk futó Android OS jelentős különbségekkel és különleges biztonsági beállításokkal fog rendelkezni a lakossági verziókhoz képest. A speciális Android OS-eken személyre szabottan állíthatják be a jogosultságokat és a programokhoz való hozzáférhetőséget, ezeket a civil lakosság számára elérhetetlenek és használhatatlanok lesznek. A kérdés, hogy Barack Obama, aki mindig is rajongott a BlackBerry-s telefonjáért, vajon lecseréli-e Androidra azt, vagy titokban megtartja régi készülékét is?Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő