Connect with us

technokrata

Már csak 5 nap és itt a Belle Nokia N8-ra!

Nokia-N8-with-Nokia-Belle

Kütyük

Már csak 5 nap és itt a Belle Nokia N8-ra!

A Nokia multimédiában még mindig verhetetlen Symbian^3-as csúcsmodellje a jövő héten végre megkapja operációs rendszere legfrissebb verzióját.

Már csak ötöt kell aludni, és a jó öreg Nokia N8 tulajdonosai is élvezhetik végre a Symbian Belle, immár minden korábbinál sokkal használhatóbb és személyreszabhatóbb kezelőfelületét. Bár hivatalos sajtóközlemény még nem érkezett a finn gyártó részéről, most már szinte bizonyos, hogy február 8-ától, azaz jövő szerdától válik elérhetővé, természetesen nem csupán az N8, hanem más Symbian^3-as készülékek számára is a legújabb szoftververzió. Sajnos a frissítés nem lesz közvetlenül telefonon keresztül letölthető a készülékekre, hanem csak számítógépes csatlakozás segítségével lehet majd a Belle rendszerre történő váltást megoldani. Persze telepíteni így is mindenképp érdemes lesz, hiszen az új felület nem csupán jobban optimalizált, gyorsabb és dinamikusabb sokat kritizált elődeinél, hanem – végre – a kor igényeinek megfelelő módon, igen komolyan személyre is szabható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd