Connect with us

technokrata

Jön a HTC Sensation Ice White – ICS alapokon

htc_sensation_white_android_4

Kütyük

Jön a HTC Sensation Ice White – ICS alapokon

A tajvani vállalat egyik aktuális csúcsmodellje hófehér (jégfehér) színben is kapható lesz hamarosan – immár a legújabb 4.0.3-as, Android operációs rendszerrel.

Az éppen tesztelés előtt álló, nálunk vendégeskedő HTC Sensation kissé extrém, háromszínű hátlapjával nem mindenki szimpatizál feltétlenül. Az új, két színű, Ice White névre keresztelt változat az ő kegyeiket keresi. Ráadásul minden bizonnyal teljes sikerrel, ugyanis egyrészt ez a típus kifejezetten szép darabnak ígérkezik, másrészt pedig immár a legújabb Ice Cream Sandwich Androidot futtatja majd; természetesen a legújabb Sense verzióval elfedve. Egyéb tekintetben a fehér nem különbözik majd a jelenleg már jó ideje forgalomban lévő alapmodelltől, minden specifikációja változatlan maradt. A pontos megjelenés dátuma március elseje, azonban a várható vételárról még nem szólanka a hírek.

Aki egyébként csak az ICS operációs rendszer miatt tekint árgus szemekkel az Ice White verzióra, annak megnyugtatásul közöljük, hogy a cég azt is bejelentette, hogy hamarosan (vélhetően ezen modell megjelenésével nagyjából egy időben) minden HTC Sensation típus (így például az XL és az XE változatok is) megkapja majd a legújabb, azaz 4.0.3-as rendszerfrissítést.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő