Connect with us

technokrata

Az Apple az LG-t is lenyomta!

Kütyük

Az Apple az LG-t is lenyomta!

Az almás gyártó minden képzeletet felülmúló sikertörténetének egy újabb állomásához érkezett: dobogós lett – kiérdemelte a harmadik mobilgyártó címet.

Bármily meglepő is, az Apple az ő gyakorlatilag egyetlen, kétévente megújuló modelljével immár a harmadik legnagyobb gyártójává avanzsált a mobilvilágnak. A közelmúltban bejelentett negyedéves eredmények magukért beszéltek: a 37 millió eladott iPhone-nal a cég az adott időszakban konkrétan az élre állt, a legelső lett. Ami pedig az összesítést illeti a harmadik helyre került az Apple, vagyis a dobogóról leszorult a kisebbik koreai gyártó, az LG. Mindez azért is meglepő, mert az LG legutóbbi negyedéves jelentése, bár veszteségekről számolt be, mégis éppen a mobilrészleg volt az adott időszak húzóágazata.

Úgy tűnik tehát, hogy az iPhone 4S mégiscsak bejött az Apple-nek, annak ellenére, hogy annak megjelenésekor rengetegen húzták a szájukat a minimális változások, illetve az elmaradt innovációkat illetően. (Amelyek pedig várhatóak voltak, hiszen a cég korábban is pontosan ugyanezt a fejlesztési politikát gyakorolta a készülékei megjelenések kapcsán).
Hogy idén mi lesz, az még kérdéses, de azon érdemes elgondolkodni, hogy bár a Samsung és a Nokia igen komoly előnnyel vezetnek, idén érkezik a valóban megújuló, következő készüléke az a Apple-nek…Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin