Connect with us

technokrata

Az Apple az LG-t is lenyomta!

apple-4s-iphone-phone-1

Kütyük

Az Apple az LG-t is lenyomta!

Az almás gyártó minden képzeletet felülmúló sikertörténetének egy újabb állomásához érkezett: dobogós lett – kiérdemelte a harmadik mobilgyártó címet.

Bármily meglepő is, az Apple az ő gyakorlatilag egyetlen, kétévente megújuló modelljével immár a harmadik legnagyobb gyártójává avanzsált a mobilvilágnak. A közelmúltban bejelentett negyedéves eredmények magukért beszéltek: a 37 millió eladott iPhone-nal a cég az adott időszakban konkrétan az élre állt, a legelső lett. Ami pedig az összesítést illeti a harmadik helyre került az Apple, vagyis a dobogóról leszorult a kisebbik koreai gyártó, az LG. Mindez azért is meglepő, mert az LG legutóbbi negyedéves jelentése, bár veszteségekről számolt be, mégis éppen a mobilrészleg volt az adott időszak húzóágazata.

Úgy tűnik tehát, hogy az iPhone 4S mégiscsak bejött az Apple-nek, annak ellenére, hogy annak megjelenésekor rengetegen húzták a szájukat a minimális változások, illetve az elmaradt innovációkat illetően. (Amelyek pedig várhatóak voltak, hiszen a cég korábban is pontosan ugyanezt a fejlesztési politikát gyakorolta a készülékei megjelenések kapcsán).
Hogy idén mi lesz, az még kérdéses, de azon érdemes elgondolkodni, hogy bár a Samsung és a Nokia igen komoly előnnyel vezetnek, idén érkezik a valóban megújuló, következő készüléke az a Apple-nek…Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő