Connect with us

Asus: Barcelonában debütál a végleges Padfone

ASUS_Padfone_a

Kütyük

Asus: Barcelonában debütál a végleges Padfone

A mobil és a tablet világ egyaránt régóta várja a tajvani vállalat hibridjét, amely immár végleges formában fog bemutatkozni az idei Mobile World Congress kiállításon.

Már tavaly is nagy port kavart az Asus Padfone készülékének bejelentése, pedig akkor jószerivel még csak két darab műanyagházról volt szó; inkább a koncepciót mutatta be a vállalat. Az idei barcelonai szakkiállításon azonban már a valóban működő, teljesen kész termék fogadja majd az érdeklődő látogatókat. A korábban csak egyes belső információk által megpendített hírt a napokban az Asus immár hivatalosan is megerősítette. Ezzel együtt még kevés biztos információ látott napvilágot a specifikációkat illetően.

Az mindenképpen borítékolható, hogy egy 4,3 colos képátlójú, szinte érintetlen, nyers Android operációs rendszerrel ellátott mobiltelefon lesz a központi egység, amely egy 10,1”-os táblakijelző modulba lesz beilleszthető.  Bár a processzor kérdése még nem teljesen egyértelmű, jó eséllyel a Qualcomm legújabb Snapdragon S4 meghajtója köré épül majd a masina – ami a gyakorlatban annyit tesz, hogy igen tempós működést produkál majd. Mindennek fényében természetesen az ár és a pontos megjelenési dátum még abszolút ismeretlen, az viszont ugyancsak sejthető, hogy nem a filléres kategóriában indul majd hódító útjára az innovatív hibrid készülék.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő