Connect with us

Kreatív játéktervezési pályázatot hirdetett a MOME

185184_galeria_mome_mozgo1

Dotkom

Kreatív játéktervezési pályázatot hirdetett a MOME

Országos játéktervezési, játékfejlesztési pályázatot hirdetett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem “1359 cm3? Agyalj rajta!” címmel, a kiírásra tárgyi formában előállított, vagy okostelefonra, táblagépekre telepíthető játékszoftverek terveit is várják.

A MOME és az Országos Főépítészi Iroda közös pályázatának 1359 köbcentiméter címe kettős értelmű: egyrészt az emberi agy térfogatára, másrészt a beadandó játéktervek maximális méretére utal: olyan terveket várnak, amelyek méretei “az emberi agy átlagos térfogatát nem haladhatják meg”. A versenyen még nem publikált, kreatív, logikai, készségfejlesztő játékok vagy játékszoftverek terveivel lehet nevezni – adta hírül közleményben az egyetem.
A hiánypótló tematikájú kiírás célja olyan új játékok tervezése és fejlesztése, amelyek kreatív kihívást jelentenek, ugyanakkor szórakoztatnak, jókedvre hangolnak és elgondolkodtatnak, miközben közvetítik a játék örömét – olvasható a kiírásban. A pályázat fődíja bruttó kétmillió forint, ezen felül a MOME és a médiatámogató hg.hu építészeti és dizájn portál 400-400 ezer forint különdíjjal jutalmazza az általuk legjobbnak ítélt munkákat.

A pályázat részben nyilvános, részben meghívásos. Egyénileg vagy alkotói csoportban is részt lehet venni. A beküldött pályaműveket egy öt főből álló, a szakma jeles képviselőit magában foglaló szakmai testület értékeli.Egy pályázó több tervet is benyújthat, a regisztráció határideje február 15. Részletes pályázati információk a MOME honlapján olvashatók.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom