Connect with us

Hivatalos specifikációt kapott a Samsung Galaxy S Advance

advance

Kütyük

Hivatalos specifikációt kapott a Samsung Galaxy S Advance

Nagyon gyors telefonnak ígérkezik az S Advance, ugyanis két magot kapott, netre viszont gyúrhattak volna még egy kicsit.

Újabb csillaggal bővül a Samsung galaxisa, ugyanis immár hivatalosan tudható a Galaxy S Advance specifikációi. Processzora két magos és 1 GHz-es, amit 768 MB RAM-mal egészítenek ki. A 4 colos Super AMOLED kijelzője 480×800-as felbontású. A tárhelye nem lehet panasz, ugyanis 16 GB-os, amit egy 16 GB-os microSD kártyával ki lehet még egészíteni 32 GB-ra.

Elsődleges kamerája 5 megapixeles, míg a tükörnek és videótelefonálásra készült másdolagos kamerája 1.3 megapixel lett. Mobilinternetben a HSPA-t támogatja, azaz a 14.4 Mbps-t, amivel bár gyorsan szörfölhetünk, de például Budapesten van jobb hálózat is ennél. Operációs rendszere Android, abból is a 2.3-as Gingerbread valamelyik variánsa. Persze ehhez járnak a Samsung szokásos prémium szolgáltatásai, mint a különböző HUB-ok (MusicHub, GameHub) és a ChatON szolgáltatás. A készülék először Oroszországban jelenik meg februárban, majd ezt követi Európa, Afrika, a Közel-Kelet és az egész világ, kivéve USA és Kanada. Árról nem esett szó.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom