Connect with us

technokrata

Magyar okostelefon alkalmazás a legjobbak között

android

Kütyük

Magyar okostelefon alkalmazás a legjobbak között

Döntőbe jutott a Fornax Eventus munkaerő irányító szoftvere az Android alapú okostelefonokra kiterjesztett verziójával.

Az európai szoftverfejlesztők legrangosabb elismerése, az European Software Excellence Awards döntőjébe jutott a magyarországi Fornax ZRt. vállalati folyamat-, és munkaerő kezelő szoftvere, az Eventus®, Vállalati Mobilitási Megoldás kategóriában. A cég a szoftver mobil eszközökre kiterjesztett, a mobil munkaerő irányítást támogató verziójával került az európai legjobbak közé. A kategória fődíját 2012. március 1-én, Berlinben adják át.

Az üzleti informatika legkiválóbb európai szakemberei által alapított elismerés, az European Software Excellence Awards döntőjébe jutott a Fornax Zrt. munkafolyamat- és munkaerő kezelő szoftvere, az Eventus. A vállalat által kifejlesztett informatikai megoldást, amelyet elsőként a Magyar Telekom kezdett használni, napjainkra a Deutsche Telekom tizenegy tagja közül már három, de más ismert telekommunikációs cégek, mint például a UPC, Invitel, Vodafone is sikerrel alkalmazzák.

A Fornax ZRt. európai szinten is kiemelkedő montenegrói leányvállalata Eventus® termékét a napjainkban legkorszerűbb és legelterjedtebb Android platformon fejlesztette tovább a helyi, magas fokú mobil munkaerő automatizálási igényeinek megfelelően. Ezzel a megoldással a cég bekerült az európai legjobbak közé Vállalati Mobilitási Megoldás kategóriában.

A rangos elismerés alapján kijelenthető, hogy a magyar fejlesztés Eventus Native Client for Android integrált vonalkód olvasással, fénykép- és csatolmánykezeléssel valamint aláírások kezelésével kiemelkedő megoldást kínál a mobil munkaerő szervezést igénylő cégek számára.

A kategória fődíjáért folyó versenyben 80 cég közül jutott a Fornax a döntő fordulóba, ahol komoly versenytársakkal méri össze szaktudását. Hivatalos eredményhirdetésre a március 1-én Berlinben megrendezésre kerülő European ISV Convention 2012-n, a legnagyobb európai szoftverfejlesztők konferenciáján kerül sor.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle