Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lebukás lebukás hátán – Sony Ericsson Kumquat

Kütyük

Lebukás lebukás hátán – Sony Ericsson Kumquat

A bejelentésre váró Xperia-k sorra kerülnek ki a netre, szinte nincs nap, hogy ne bukna le valamelyik telefonjuk valamivel. Ez valami marketingfogás a japánok részéről, hátha így mindenki rájuk figyel vagy ennyire gyatra a belbiztonságuk?

Mi, akik rajonguk az újabb technológiai eszközökért, legyen az egy telefon sugárzásmérővel  vagy egy szimpla fülhallgató agyzsibbasztó hangerővel, csak örülhetünk, amikor valami lebukik. Persze véletlenül. Elhiszzük, hogy véletlen. Erre valaki vérszemet kap és végigfotózza a titkos labort valahol a föld mélyén lévő kutatóbázison, ahol a Sony összes telefonja egy helyen csak arra vár, hogy lebukjon.

A lebukás divatos.

Az Apple beosztottjai például véletlenül otthagyják a tesztmodellt a bárban.Kétszer is.  Aztán biztonsági őröket toboroztak. Én még sose hagytam el tesztmodellt, még a sajátomat se. Így ért hirtelen meglepetésként, hogy felbukkant egy újabb Sony Xperia modell, ami még a múltra tekint vissza, ugyanis Sony Ericsson felségjelzéssel van ellátva: bemutatjuk az ST25i Kumquat-ot. Pletykák szerint már éprilisban meg fog jelenni, persze addig az Ericssont még le kell kaparni róla. A Kumquat 1 GHz-es processzora még nem lesz négymagos, csupán két maggal fog rendelkezni.  A készülék 3.5 colos lesz, 480×800-as felbontással, ehhez társul még egy 5 megapixeles kamera és az Android OS is. A készülék alján viszont már ott van az elegáns szürke csíkozás is, mely abszolúte beleillik a Sony 2012-es dizájnjába, így biztosra vehető, hogy hamarosan a boltok polcaira kerül és az ára se lesz sokkoló, mindössze 260 euróba fog kerülni. A Kumquat egyébként egy citrusféle, mely Dél-Ázsiában őshonos.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés