Connect with us

Itthon kutat a RIM – jelentkezni gyorsan kell, mert kevés az idő

rim-blackberry

Dotkom

Itthon kutat a RIM – jelentkezni gyorsan kell, mert kevés az idő

A BlackBerry-t gyártó kanadai vállalat Magyarországon (is) szeretne felmérni valamit, amihez 12 fiatal, 35 év alatti tesztelőt keresnek. Kritérium még a saját BlackBerry okostelefon megléte. Felhívás alant.

Egy hamarosan kezdődő, BlackBerrykkel kapcsolatos magyarországi kutatáshoz kéri a segítségeteket a Research in Motion. A felméréshez jelenleg is BlackBerry készüléket használó, 35 év alatti, saját számláját fizető résztvevőket keres a cég. A kutatáshoz összesen 12 főre van szükség (mindhárom mobilszolgáltató 4-4-4 ügyfelére), a jelentkezéseket időrendi sorrendbe tesszük, a jelentkezők közül az első tizenkét emberre számítanánk a kutatás során, melynek időpontja és helyszíne: 2012. január 26. 20:00, Budapest belvárosában.
 
Az esemény nagyjából két órát vesz igénybe, de az időtöket nem kéri ingyen a gyártó: akik részt vesznek a beszélgetésen, egy 6000 Ft-os vásárlási utalványt kapnak. Jelentkezéseiteket a felmeres@berryblog.hu  e-mail címre várjuk – kérjük a jelentkezésben írjátok meg, hogy melyik mobilszolgáltató előfizetői vagytok, milyen készüléket használtok, illetve adjátok meg neveteket és legalább a mobiltelefonos elérhetőségeteket. A résztvevőket a jövő hét során értesítjük a megadott elérhetőségek egyikén a pontos helyszínről és a további teendőkről.

Személyes adataid megadásával hozzájárulsz ahhoz, hogy azokat a felmérést végző TNS Hoffmann Kft. kizárólag a jelen felméréssel összefüggésben kezelje és nyilvántartsa. A TNS Hoffmann Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy az adataidat nem adja át harmadik félnek és kérésedre törli nyilvántartásából. A felméréssel kapcsolatban bármilyen kérdés és a személyes adatok kezelésével kapcsolatos igény esetén a felmeres@berryblog.hu e-mail címre írhatsz.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő