Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itthon kutat a RIM – jelentkezni gyorsan kell, mert kevés az idő

Dotkom

Itthon kutat a RIM – jelentkezni gyorsan kell, mert kevés az idő

A BlackBerry-t gyártó kanadai vállalat Magyarországon (is) szeretne felmérni valamit, amihez 12 fiatal, 35 év alatti tesztelőt keresnek. Kritérium még a saját BlackBerry okostelefon megléte. Felhívás alant.

Egy hamarosan kezdődő, BlackBerrykkel kapcsolatos magyarországi kutatáshoz kéri a segítségeteket a Research in Motion. A felméréshez jelenleg is BlackBerry készüléket használó, 35 év alatti, saját számláját fizető résztvevőket keres a cég. A kutatáshoz összesen 12 főre van szükség (mindhárom mobilszolgáltató 4-4-4 ügyfelére), a jelentkezéseket időrendi sorrendbe tesszük, a jelentkezők közül az első tizenkét emberre számítanánk a kutatás során, melynek időpontja és helyszíne: 2012. január 26. 20:00, Budapest belvárosában.
 
Az esemény nagyjából két órát vesz igénybe, de az időtöket nem kéri ingyen a gyártó: akik részt vesznek a beszélgetésen, egy 6000 Ft-os vásárlási utalványt kapnak. Jelentkezéseiteket a felmeres@berryblog.hu  e-mail címre várjuk – kérjük a jelentkezésben írjátok meg, hogy melyik mobilszolgáltató előfizetői vagytok, milyen készüléket használtok, illetve adjátok meg neveteket és legalább a mobiltelefonos elérhetőségeteket. A résztvevőket a jövő hét során értesítjük a megadott elérhetőségek egyikén a pontos helyszínről és a további teendőkről.

Személyes adataid megadásával hozzájárulsz ahhoz, hogy azokat a felmérést végző TNS Hoffmann Kft. kizárólag a jelen felméréssel összefüggésben kezelje és nyilvántartsa. A TNS Hoffmann Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy az adataidat nem adja át harmadik félnek és kérésedre törli nyilvántartásából. A felméréssel kapcsolatban bármilyen kérdés és a személyes adatok kezelésével kapcsolatos igény esetén a felmeres@berryblog.hu e-mail címre írhatsz.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés