Connect with us

technokrata

Itthon kutat a RIM – jelentkezni gyorsan kell, mert kevés az idő

Dotkom

Itthon kutat a RIM – jelentkezni gyorsan kell, mert kevés az idő

A BlackBerry-t gyártó kanadai vállalat Magyarországon (is) szeretne felmérni valamit, amihez 12 fiatal, 35 év alatti tesztelőt keresnek. Kritérium még a saját BlackBerry okostelefon megléte. Felhívás alant.

Egy hamarosan kezdődő, BlackBerrykkel kapcsolatos magyarországi kutatáshoz kéri a segítségeteket a Research in Motion. A felméréshez jelenleg is BlackBerry készüléket használó, 35 év alatti, saját számláját fizető résztvevőket keres a cég. A kutatáshoz összesen 12 főre van szükség (mindhárom mobilszolgáltató 4-4-4 ügyfelére), a jelentkezéseket időrendi sorrendbe tesszük, a jelentkezők közül az első tizenkét emberre számítanánk a kutatás során, melynek időpontja és helyszíne: 2012. január 26. 20:00, Budapest belvárosában.
 
Az esemény nagyjából két órát vesz igénybe, de az időtöket nem kéri ingyen a gyártó: akik részt vesznek a beszélgetésen, egy 6000 Ft-os vásárlási utalványt kapnak. Jelentkezéseiteket a felmeres@berryblog.hu  e-mail címre várjuk – kérjük a jelentkezésben írjátok meg, hogy melyik mobilszolgáltató előfizetői vagytok, milyen készüléket használtok, illetve adjátok meg neveteket és legalább a mobiltelefonos elérhetőségeteket. A résztvevőket a jövő hét során értesítjük a megadott elérhetőségek egyikén a pontos helyszínről és a további teendőkről.

Személyes adataid megadásával hozzájárulsz ahhoz, hogy azokat a felmérést végző TNS Hoffmann Kft. kizárólag a jelen felméréssel összefüggésben kezelje és nyilvántartsa. A TNS Hoffmann Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy az adataidat nem adja át harmadik félnek és kérésedre törli nyilvántartásából. A felméréssel kapcsolatban bármilyen kérdés és a személyes adatok kezelésével kapcsolatos igény esetén a felmeres@berryblog.hu e-mail címre írhatsz.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom