Connect with us

Nanorészecskékkel a beázás ellen

hzo-ipod

Kütyük

Nanorészecskékkel a beázás ellen

Igazából kevés gyilkosabb módszer van telefonunk megsemmisülésére, mint a víz. Talán a tűz és a leesés okozhat hasonló galibát, bár bizonyos szintig utóbbi ellen védekezhetünk egy masszív tokkal, de attól meg csak rondább lesz a készülék.

Semmi sem nyírja ki hamarabb a kütyüinket, mint egy gyors merülés a toalettbe vagy az italunkba. A betört kijelző vagy a hiányzó gombok még javíthatóak, de a beázást manapság már nem feltétlenül lehet megjavítani annyival, hogy pár órára a radiátoron hagyjuk. Bár az iPhone nagyjából annyira vízálló, mint egy kacsa, mivel víztaszító a borítása, azért a Zagg nevű burkolatgyártó végül előrukkolt egy nano-méretű vízálló borítással amit HzO-nak hívnak.
Ez a megoldás ellentétben a korábbiakkal, nem egy víztaszító réteget hoz létre, hanem kompletten elzárja a kezelt készüléket a víz és pára elől, ahogy ezen a videón is jól látszik.

Ezzel az atomi szintű védelemmel, akár egy mosógép megpróbáltatásait is kiállja a telefonunk, bár az ütésekre nem vennék mérget. Remélhetőleg hamarosan elérhető technológia lesz a gyártók számára is, így egy problémával kevesebb lenne az életben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom