Connect with us

Hirdetés

technokrata

Indul a Lidl mobilszolgáltatása, a BLUE MOBILE

Kütyük

Indul a Lidl mobilszolgáltatása, a BLUE MOBILE

A Lidl áruházlánc saját márkás mobilszolgáltatással lép piacra Blue Mobile néven.

A Lidl saját márkás mobilszolgáltatása keretében önálló SIM-kártyákat és készülékes csomagokat egyaránt kínál, prepaid konstrukcióban. A telefon portfóliót alap-, és középkategóriás termékek alkotják, a kínálatban így megtalálhatók az egészen egyszerű és a modern érintőképernyős készülékek is, amelyek a piaci igényeket széles körűen kielégítik és megfelelnek a vásárlói elvárásoknak. A választék a tervek és kereslet függvényében felső kategóriás készülékekkel is bővülhet a későbbiekben.

„Az új mobilszolgáltatás elindításával célunk, hogy meglévő vásárlóinknak minél több kiegészítő szolgáltatást nyújtsunk a tőlünk megszokott magas minőséggel és kedvező árral. Bízunk benne, hogy virtuális mobilszolgáltatói megjelenésünkkel növeljük vásárlóink elégedettségét és vállalatunk kedvező megítélését. Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatójával, a Magyar Telekommal való együttműködésünk garancia lehet a sikeres piaci szereplésre”- nyilatkozta Grósz Jenő, a Lidl Magyarország igazgatóságának elnöke.

A Blue Mobile a feltöltőkártyás szegmensben kimagaslóan kedvező flat tarifát nyújt ügyfelei számára, havi díj és hűségnyilatkozat nélkül. A Blue Mobile országos lefedettséget, így folyamatos elérést biztosít felhasználói számára.

„A Magyar Telekom komoly lehetőséget lát a Lidllel – mint a magyar piac egyik erős, elismert és kiterjedt értékesítési hálózattal rendelkező áruházláncával – való együttműködésben. A Telekom elsősorban a verseny élénkítését, a piac bővítését és építését kívánja elérni a virtuális távközlési piacra történő belépéssel” – mondta Pataki Róbert, a Magyar Telekom stratégiai és üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettese.

A Lidl Németországban már rendelkezik pozitív tapasztalatokkal a mobilszolgáltatások értékesítése területén, évek óta jelen van a mobilszolgáltatói szegmensben Lidl Mobile néven. A Telefónica (O2) viszonteladói partnereként feltöltőkártyás ajánlatokat értékesít, melyek hang és adatszolgáltatást egyaránt tartalmaznak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés