Connect with us

Még két új telefon Sony-tól: Xperia Acro HD és Xperia NX

sony-booth

Kütyük

Még két új telefon Sony-tól: Xperia Acro HD és Xperia NX

Már számos készüléket jelentett be idén a Sony, most még két modellel bővülni fog a kínálat, de már Ericsson nélkül.

Az Xperia Acro HD nagy meglepetésre a sima Acro utódja lesz és egyelőre csak Japán exkluzív lesz a készülék. Az Acro HD-ben olyan, specifikusan a szigetországra készített szolgáltatások lesznek, mint például a Mobil Pénztárca vagy a Mobil Tv. Az Xperia NX az S-sel lett bejelentve a las vegas-i CES-en.

Mind a két készülék egy S3-as Snapdragont processzort fog kapni, amely két magos (azaz Dual Core) és 1.5 GHz-es. Memóriaként 1GB-ot kapott és egyelőre úgy néz ki, hogy Android 2.3 Gingerbread-et fognak kapni. Ez utóbbi persze változhat, hiszen a Sony már javában portolja a régebbi Xperia modelleket Android 4.0-ra, mely frissítés majd két hullámban lesz elérhető számost telefonjukra. Az Xperia Acro HD Sony Mobil BRAVIA kijelzője 4.3 colos, azaz közel 11 cm átmérőjű, melynek felbontása 720p lesz. Emellett a fényképezőgépe sem lehet majd panasz, ugyanis egy 12 megapixeles Exmor R érzékelős kamera lesz benne.

Az Xperia NX szintén 4.3 colos Mobil BRAVIA kijelzőt kapott, 12 megapixeles Exmor R kamerát és vízálló bevonatot. Mindkét telefon tavasszal kerül a szolgáltatók kezei közé, sajnos csak Japánban.

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom