Connect with us

BlackBerry Porsche Design… Na de kérem!

BlackBerry-Porsche-Design-P9981

Kütyük

BlackBerry Porsche Design… Na de kérem!

Simán indulhatna 2012 legrondább okostelefonja versenyén is a RIM feature phonje. Mi a baj a RIM-nél? Kiégett a szépérzékük?

Elérkezettnek látta az időt a kanadai RIM (Research in Motion), hogy bemutassa legújabb exkluzív BlackBerry featurephone-ját , a P”9981-et. Nem is tudni, mi a rondább benne: a aránytalanság vagy a fizikai billentyűzet 80-as évekbeli futurisztikus dizájnja? Esetleg az, hogy úgy az egész egy az egyben zavaró a szemnek? Ennek a telefonnak egyáltalán nincs az a luxusérzése, mint amikor az ember egy Vertu-t vesz a kezébe vagy egy aranytelefont. A Porsche-nak is néha rá kellett volna néznie a mérnökökre, hogy hogy halad a munka, mert talán még időben leállíthatták volna a projektet.
Nézzük meg, mit tud a készülék
Anyagban nincs hiány, a hátulja például egészben bőrborítású. A P’9981 hardverileg nagyban hasonlít a BlackBerry Bold-ra. 1.2 GHz-es egymagos processzor, HD videórögzítés, 640×480-as felbontás, 8 GB háttértároló, ami bővíthető microSD kártyával. A BlackBerry 7.0 OS-t viszont kicsit megváltoztatták a telefonon, ugyanis exkluzív Porsche Design témát kapott. Az anyagminőség kiváló, a dizájn viszont kevésbé, az ára pedig nagyon-nagyon borsos, ha az ár-érték arányt nézzük.

Cirka 2000 dollárért a mienk lehet, ha az Arab-félszigeten élünk vagy amellett a néhány angliai áruház mellett lakunk, amelyik olyan szerencsés, hogy forgalmazhatja a telefont. Az Egyesült Államokban és Kanadában majd csak pár hónap múlva lesz elérhető, utána pedig talán a Váci utcába is kerül néhány példány belőle. Természetesen szolgáltatófüggetlen.
Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom