Connect with us

WP7 Update – Kiakadtak a felhasználók

There is no update

Dotkom

WP7 Update – Kiakadtak a felhasználók

Történt mindez azért, mert a Microsoft úgy döntött, hogy a szolgáltató választhatja meg, hogy a frissítések mikor kerülhetnek fel a telefonra.

A probléma egy blog postban kezdődött, ahol a Microsoft bejelentett egy Windows Phone updatet, továbbá, hogy a szolgáltatóknak lesz kiadva, ha kérik. Ez sok felhasználónak nem tetszett, mivel úgy érzik, hogy ezzel teljességgel ki lesznek szolgáltatva a szolgáltatónak (ami nagyrészt igaz is), mivel jó eséllyel nem fogják nap-mint-nap lecheckelni, hogy van-e változás.

Úgy látszik a Windwos is az Android útjára tér, mely pedig a gyártókra bízza a frissítés megtörténtét avagy leginkább nem-megtörténtét.  A nagy játékosok közül (bár a Microsoft jelenleg egyáltalán nem nagy játékos) csupán az Apple tartja magát ahhoz, hogy a frissítéseket ő adja ki, a régebbi OS verziókat pedig letiltja, ha úgy tartja kedve, mint ahogy tette nemrégiben a legjobb iPhone 3G iOS verzióval szemben.

A felhasználók és a bloggerek  szerint a szolgáltatók egyáltalán nem lesznek annyira lelkesek, hogy naprakészen adják a legújabb Windows Phone frissítéseket, mivel a legtöbb gyártó Androidot használ, míg a WinOS tábora világszinten is elég kicsi.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom