Connect with us

technokrata

WP7 Update – Kiakadtak a felhasználók

There is no update

Dotkom

WP7 Update – Kiakadtak a felhasználók

Történt mindez azért, mert a Microsoft úgy döntött, hogy a szolgáltató választhatja meg, hogy a frissítések mikor kerülhetnek fel a telefonra.

A probléma egy blog postban kezdődött, ahol a Microsoft bejelentett egy Windows Phone updatet, továbbá, hogy a szolgáltatóknak lesz kiadva, ha kérik. Ez sok felhasználónak nem tetszett, mivel úgy érzik, hogy ezzel teljességgel ki lesznek szolgáltatva a szolgáltatónak (ami nagyrészt igaz is), mivel jó eséllyel nem fogják nap-mint-nap lecheckelni, hogy van-e változás.

Úgy látszik a Windwos is az Android útjára tér, mely pedig a gyártókra bízza a frissítés megtörténtét avagy leginkább nem-megtörténtét.  A nagy játékosok közül (bár a Microsoft jelenleg egyáltalán nem nagy játékos) csupán az Apple tartja magát ahhoz, hogy a frissítéseket ő adja ki, a régebbi OS verziókat pedig letiltja, ha úgy tartja kedve, mint ahogy tette nemrégiben a legjobb iPhone 3G iOS verzióval szemben.

A felhasználók és a bloggerek  szerint a szolgáltatók egyáltalán nem lesznek annyira lelkesek, hogy naprakészen adják a legújabb Windows Phone frissítéseket, mivel a legtöbb gyártó Androidot használ, míg a WinOS tábora világszinten is elég kicsi.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák