Connect with us

technokrata

Itt a Nokia Lumia 900!

Microsoft&Nokia&AT&T

Kütyük

Itt a Nokia Lumia 900!

Egyelőre Észak-Amerikába érkezik a legújabb Windows Phone és jelenleg csak AT&T exkluzív.

A Nokia show-ját természetesen Stephen Elop, a Nokia vezérigazgatója vezénylte le, de tiszteletét tette Steve Ballmer is, a Microsoft megbízott igazgatója is. Elop pár perces felvezetése után csak úgy lazán előkapta a Nokia Lumia 900-at, mely exkluzívan az AT&T-nek készült, kifejezetten az észak-amerikai felhasználóknak.  Megjelnésekor feketében és ciánkékben lehet majd kapni, kijelzője pedig hatalmas, 4.3 colos (10.92 cm) Clear Black Display (jellemzi a feketet fekete).

Mivel a készülék az amerika AT&T-nek készült, így természetesen nem maradhatott ki belőle az LTE technológiai sem, így 4G-s mobilinternet sebességgel szörfözhetünk vele a neten. Hogy ne merüljön le a készülék egyhamar, ezért a kraftot egy 1830 mAh-ás akkkumulátor biztosítja. A Lumia 900 elsődleges (hátlapi) kamerája Carl Zeiss optikás és nagylátógszögű, míg a másodlagos kamerája (előlapi) szintén nagyfelbontású képeket képes rögzíteni és szintén széleslátószögű, amivel az átlagnál sokkal jobb minőségű videóhívást lehet vele lefolytatni.

Stephen Elop elmondása szerint ez az első olyan Windows Phone-alapú készülékük, ami kifejezetten az amerikai piacra lett szánva. Steve Ballmer az egész műsor végén ennyit mondott az ex-Microsoft-os Stephen Elop-nak: ” Congratulations Steve, and welcome back!”
Mindenesetre érdekes.

 

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák