Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pár telefonra már itt a Win7 frissítés

Kütyük

Pár telefonra már itt a Win7 frissítés

Bár egyelőre csak egyes telefonokon érhető el (ilyen például az LG Optimus 7), azért reméljük, hogy hamarosan minden készüléket érinteni fog ez az update.

A frissítés tartalmaz egy-két apróbb javítást, de két nagyobb problémát is orvosoltak vele, így többé (elvileg) nem fog eltűnni a virtuális billentyűzet használat közben és nem lesz többé (elvileg) lokalizációs jogi probléma sem. Megoldották még a google Gmail szinkronizációs problémáit is, de kipipáltak egy másik lokalizációs bug-ot is, ami a „ME” szolgáltatásban a „People HUB”-nál volt, mely név nélkül küldte a Wi-fi – és cella információkat a Microsoftnak (ha akartuk, ha nem). Ezt is most már ki lehet iktatni.

Visszavonta a Microsoft a DigiCert Sdn Bhd-ra vonatkozó tanúsítványokat, valamint egy Exchange szerveres javítás is bekerült a javítócsomagba, immár láthatjuk az E-maileink előzményét, továbbá megoldottak egy hangposta problémát is a Build:8107 nevű frissítéseben. Eléggé ritkák a Windows Phone-os frissítések, ezért örömmel látjuk, hogy foglalkoznak vele, és nem csak a mezei PC-s Windows 7-hez érkezik frissítés.

Microsoftos források szerint egyelőre az SMS buggal nem foglalkoztak. Ez a probléma alapvetően arról szól, hogy egy SMS-ben érkező kód újraindítja a készüléket, és onnantól nem lehet belépni a Windows Live-ba sem, de érinti többek közt a Windows Mailt, a Silverlight-alapú programokat és  a Visual Studio -t is. Annak viszont örülhetünk szintén,  hogy a Microsoft már dolgozik ezen az ügyön is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés