Connect with us

Mire készül a Microsoft?

Windows-Phone-8

Kütyük

Mire készül a Microsoft?

Nemrégiben kiszivárgott Windows Phone ütemterv alapján van okunk feltételezni, hogy a 2012-es év vége felé a Microsoft kihoz jó pár újítást, amivel meg kívánja szorongatni az Apple iPhone-ját.

2011 végén meg jelent a Mangó fedőnevű 7.5-ös Windows Phone változat, ami tartalmazott jó pár új nyelvet és funkciót, melyek elengedhetetlenek az egyre szélesebb körben való elterjedéshez. A tervezet alapján, nyár környékén várható a Tango, amit a gyengébb telefonokra szánnak.

A Microsoft tervei alapján a Tangó azokat a telefonokat kívánja megcélozni, amiknek a legjobb az ár-érték aránya, majd a következőkben az év vége környékén számíthatunk az Apollóra, amit az igazi szupertelefonokra kívánnak fejleszteni.

Az Apollóval a pletykák szerint nem csak a szuper telefonokat kívánják megcélozni, hanem az üzleti felhasználókat is. Ráadásul a szakértők szerint egyre több készülékbe erőltetik a több magos processzort, így erre is fel kell készíteni a Widows Phone 7-et, amit az egyelőre nem támogat.

Az Apollo elég jelentős lesz ahhoz, hogy esetleg már Widows Phone 8-nak nevezhessük. Még nem tudni, hogy hány szuper telefont kívánnak kihozni a gyártók, de megfelelő marketinggel akár be is foltozhatja az Android és az iOS közötti rést.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom