Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mire készül a Microsoft?

Kütyük

Mire készül a Microsoft?

Nemrégiben kiszivárgott Windows Phone ütemterv alapján van okunk feltételezni, hogy a 2012-es év vége felé a Microsoft kihoz jó pár újítást, amivel meg kívánja szorongatni az Apple iPhone-ját.

2011 végén meg jelent a Mangó fedőnevű 7.5-ös Windows Phone változat, ami tartalmazott jó pár új nyelvet és funkciót, melyek elengedhetetlenek az egyre szélesebb körben való elterjedéshez. A tervezet alapján, nyár környékén várható a Tango, amit a gyengébb telefonokra szánnak.

A Microsoft tervei alapján a Tangó azokat a telefonokat kívánja megcélozni, amiknek a legjobb az ár-érték aránya, majd a következőkben az év vége környékén számíthatunk az Apollóra, amit az igazi szupertelefonokra kívánnak fejleszteni.

Az Apollóval a pletykák szerint nem csak a szuper telefonokat kívánják megcélozni, hanem az üzleti felhasználókat is. Ráadásul a szakértők szerint egyre több készülékbe erőltetik a több magos processzort, így erre is fel kell készíteni a Widows Phone 7-et, amit az egyelőre nem támogat.

Az Apollo elég jelentős lesz ahhoz, hogy esetleg már Widows Phone 8-nak nevezhessük. Még nem tudni, hogy hány szuper telefont kívánnak kihozni a gyártók, de megfelelő marketinggel akár be is foltozhatja az Android és az iOS közötti rést.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés