Connect with us

Hirdetés

technokrata

Akciózik a Google

Dotkom

Akciózik a Google

Míg 2010 közepén csupán 1 miliárd Market letöltés volt regisztrálva, mostanra ez a szám megtízszereződött. Az új akcióval vagy ezt szeretné megköszönni a Google, vagy kevesli a számot. Vagy valami mást akar?

Mától 10 napon át 10 csúcsprogramot vásárolhatunk meg mindössze 10 centért (kb. 22-23 forintért). Ráadásul minden nap 10 másik applikációt akcióznak meg a 10 centes végfelhasználói árral, így összesen 100 népszeű programunk lehet mindössze 10 dollárért. A legtöbb program átlagára alapesetben 800-1000 forintba is kerülhet, így megéri mindet beszerezni (és ha a későbbiekben másik androidos készüléket vennénk, akkor sem kell lemondanunk a most beszerzett programokról). A csavar mindössze annyi, hogy az okostelefonokon ezt az akciót nem lehet megtalálni, mindenképpen számítógépes böngészőn keresztül kell belépni az Android Marketbe és csak ott lehet megvásárolni a programokat. Megköszönni vagy kevesli a letöltést? Egyik sem. Mást akar? Igen.

A vásárláshoz regisztrálni kell a Google Wallet-hez (és ezen keresztül kell fizetni is), amit a nyár végén indított a vállalat. Az akcióval szeretné népszerűsíteni illetve rávenni a népet, hogy egyáltalán használja. Itthon egyébként a Telenorral összefogott a Google, mely szerint az okostelefonok Market-jében történő  vásárlások utólag, a telefonszámlákban jelennének meg.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés