Connect with us

Víz alatt is fényképez az új strapabíró Red Bull Mobile telefon

Xperia-active

Kütyük

Víz alatt is fényképez az új strapabíró Red Bull Mobile telefon

Itthon mától kapható az igazi sporttelefon az RBM-nél.

Pár hette már írtunk arról, hogy végre széppé válik az, ami eddig hasznos is volt. Lényegében az Xperia Active egy olyan androidos okotelefon, melyben a svájci bicskán és a kulacson kívül minden olyan dolgot beleraktak, amivel még Bear Grylls is túlélne egy antartiszi küldetést. Akit érdekel a cikkünk, az bővebben itt olvashat róla.

Az RBM kínálatában mától elérhető új Sony strapamobilját valóban extrém körülményekre tervezték, az aktív életstílust kedvelő felhasználók igényeihez igazodik. A telefon gyárilag por- és vízálló: 1 méter mélységig, 30 percen át ellenáll az édesvíznek, karcálló multi-touch képernyője pedig akár vizes kézzel is használható. A készülék nedvességtűrő tulajdonságát tetézi, hogy kamerája a víz alatt is aktiválható, azaz a mobiltelefonok között elsőként az active-val a vízfelszín alatt is készíthetünk fényképeket és videókat. A felvételeket később a Reality Display Mobile Bravia Engine technológiának köszönhetően kiváló minőségben élvezhetjük a készülék kijelzőjén.

A telefon számos, egyéb, az extrém felhasználást kedvelők számára hasznos funkcióval rendelkezik, így például tartozék a barométer, az iránytű és a beépített GPS is. Az active-ot választók emellett előre telepített sport applikációkat is kapnak, amellyel saját edzéstervüket alakíthatják és ellenőrizhetik teljesítményüket.

A Red Bull MOBILE előfizetői számos egyéb kiváltságot is élvezhetnek, számukra ugyanis díjmentesen elérhető az RBM mobilportál, ahol friss híreket, időjárás és sportinformációkat olvashatnak. A Red Bull Gyorsítósáv programjának köszönhetően az RBM előfizetők pusztán mobiljuk felmutatásával soron kívül és/vagy díjmentesen juthatnak be az együttműködő szórakozóhelyekre és eseményekre. Sőt, az előfizetők készülékükkel beléphetnek a Red Bull Világába is: exkluzív filmvetítéseken vehetnek részt, sztárokkal találkozhatnak, így idén nyáron például kezet rázhattak Sebastian Buemi Forma 1-es versenyzővel. A szerencsések ráadásul januárban Besenyei Péter társutasaként hódíthatják meg a fellegeket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom