Connect with us

technokrata

T-Mobile Mobil Vásárlás app – több tízezer letöltés

tmob21

Kütyük

T-Mobile Mobil Vásárlás app – több tízezer letöltés

A szolgáltató folyamatos fejlesztéssel bővíti az applikációt okostelefonos ügyfelei igényeinek megfelelően.

A T-Mobile közelmúltbeli fejlesztéseinek köszönhetően jóval szélesebb körben, már iOS és Androidos platformon is elérhető a Mobil Vásárlás alkalmazás frissített verziója, mely jelentősen megkönnyíti az okostelefon használók mindennapjait. Az applikáció népszerűségét mutatja, hogy a bevezetése óta már több mint tízezren töltötték le a mobiljukra.

 

Az iPhone-t használók a szerencsejátékok szélesebb választékából válogathatnak, a Mobil Vásárlás applikáció segítségével már nem csak lottózni, de puttózni, kenózni és totózni is tudnak, könnyedén, csupán két SMS elküldésével. A lottójátékok esetében egyhetes, öthetes, hagyományos vagy gépi játékot lehet fogadni, meg lehet nézni az előző hét nyerőszámait, illetve a legutóbbi fogadásainkat. A puttó és kenó  játékoknál gépi és saját tippekkel lehet játszani, totó esetében pedig normál és kombinációs fogadást is lehet az alkalmazás segítségével beküldeni. Az értesítés funkciónak köszönhetően az ügyfél nem marad le egyetlen lottó és totó játékról sem, mert az alkalmazás a húzás napján egy üzenetben felhívja a figyelmet arra, hogy azon a napon meddig lehet fogadni az adott játékra. Az alkalmazás frissített változata még több kényelmi szolgáltatást tartalmaz, és személyre szabható kezelőfelülettel bővült.

Az állatkerti belépő vásárlás lehetősége, amely sorban állás helyett jó alternatívát jelenthet a jegyvásárlásra, már mind az iPhone-t, mind az Androidos okostelefont használók számára adott. A felhasználók egy tranzakció során három különböző típusú jegyet vásárolhatnak a hatféle belépő (felnőtt, gyermek, diák, nyugdíjas, családi, kiegészítő gyermekjegy) közül, maximum 7500 Ft értékben.

A Mobil Vásárlás alkalmazás kényelmesebbé, egyszerűbbé teszi a vásárlást az okostelefon használók számára, hiszen egy közös gyűjtőfelületen érhetők el a népszerűbb vásárlási lehetőségek, melyek közül egyetlen érintéssel kiválasztható a használni kívánt opció. A T-Mobile folyamatos frissítésekkel, új partnerek szolgáltatásainak és termékeinek bevonásával igyekszik minél szélesebb körben kielégíteni a felhasználók igényeit. Az alkalmazás letöltése és használata közben generált adatforgalomtól eltekintve ingyenesen elérhető az App Store-ban, illetve a Market-ban..Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle