Connect with us

A Telenornál már karácsony van

telenor paket

Dotkom

A Telenornál már karácsony van

Az ünnepi akcióban a számlás és kártyás előfizetők egyaránt kedvezménnyel cserélhetik le régi készülékeiket internetképes eszközökre, a kínálatban pedig bemutatkozik a Samsung Galaxy Note.

A mobilinternet és az okostelefonok előretörésével a felhasználók többsége a gyors információszerzésen túl leggyakrabban szórakozásra használja telefonját. Az IPSOS adatai szerint egy átlagos okostelefon-felhasználó a hírportálok és az időjárás mellett a közösségi oldalakat és a videó megosztókat látogatja a legszívesebben. A Telenor és a Free Association közös kutatása is azt támasztja alá, hogy az internethasználó lakosság körében  a mobiltelefonon is kiemelten fontosak a szórakozást és a multimédia fogyasztást elősegítő funkciók. Az alapfunkciókon kívül a felhasználók 91%-a fényképezésre és/vagy videók lejátszására, 85%-a zenehallgatásra is használja telefonját. Az okostelefonok mellett a tablet vásárlások száma is dinamikusan nő.

„Minden kutatás és a saját tapasztalataink is azt mutatják, hogy a jól megszokott, hagyományos funkciók mellett mobilunkat előszeretettel használjuk szórakozásra is, ezért egyre népszerűbbek a multimédia fogyasztásra kiválóan alkalmas okostelefonok. Folyamatosan kiépülő nagysebességű mobilhálózatunkon pedig még teljesebbé válik az internetezés élménye. A Telenor karácsonyi palettáján ezért számos Hipernet-képes készüléket kínálunk, amellyel könnyen és kényelmesen lehet csatlakozni a világhálóra: legyen az mobil, táblagép vagy laptop. Reméljük, hogy a nálunk vásárolt karácsonyi ajándékok sok örömet okoznak majd” – mondta Sigvart Voss Eriksen, a Telenor Magyarország kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

Az ünnepi kínálat legnagyobb újdonsága a mobiltelefon és a tablet között egyedi kategóriát teremtő Samsung Galaxy Note, amely a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként a Telenor kínálatban kapható november 8-tól. A HD Super AMOLED kijelzővel rendelkező telefon egy készülékben egyesíti a táblagépek és az okostelefonok legfontosabb tulajdonságait. A kétmagos, 1,4 GHz-es processzorral és két kamerával felszerelt készülék különlegessége, hogy egyedi érintőképernyőjén speciális ceruzával jegyzetek, rajzok is készíthetők. Az S Pen segítségével ráadásul a készülék 8 megapixeles kamerájával készített képek és filmek is könnyebben szerkeszthetők.

A karácsonyi akció keretében a Telenor számlás és kártyás ügyfelei egyaránt kedvezménnyel vásárolhatnak új mobiltelefont. Azok a számlás előfizetők, akik beviszik régi mobilkészüléküket a szolgáltató valamelyik üzletébe akár 0 forintért is választhatnak új telefont. Az akciós kínálatban öt készülék található, melyek új Telenor lakossági számlás előfizetéssel, 2 éves hűséggel és 2 éves tarifamegtartás mellett vagy a kisvállalkozóknak ajánlott Menedzser tarifacsomag szerződéssel vásárolhatók meg. Az ünnepi kínálatban található telefonok mindegyike 5000 forint kedvezménnyel vihető haza.

A Telenor kártyás ügyfeleire is gondol: azok, akik készülékvásárláskor feltöltik egyenlegüket, a telefon árából a feltöltés mértékétől függően akár 4000 Ft kedvezményt kapnak. Így az akció keretében már 11 990 forintért lehet új telefont vásárolni, a kártyára feltöltött összeg pedig természetesen felhasználható. A kínálatban három internetképes készülék – a Telenor OneTouch, a Nokia C2-01, valamint a Samsung Star II – található, amelyeket Praktikum, Praktikum Ász vagy Praktikum +Net tarifával lehet megvásárolni.

Azok számára, akik szeretnék a nagysebességű hálózat nyújtotta előnyöket még jobban kihasználni és a multimédia tartalmakat nagyobb képernyőn élvezni, a Telenor vonzó áron, részletfizetési lehetőség mellett ajánl Hipernet-képes eszközöket. A most bemutatkozó Samsung Galaxy Note mellett a karácsonyi kollekcióban szerepel a gyártó extrém vékony, HD felbontású kijelzővel rendelkező táblagépe, a Samsung Galaxy Tab 10.1 is, melyen a filmnézés és az internetezés egyaránt különleges élményt nyújt. Akik pedig laptopra vágynak, azoknak az Intel Core i3-as processzorral, 500 GB-os merevlemezzel és 15,6 hüvelyk képátlójú HD kijelzővel ellátott Dell Inspiron 15R az ideális választás.

További információ: www.telenor.huSzólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom