Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkozik a Vertu Constellation

Kütyük

Bemutatkozik a Vertu Constellation

A Vertu, a luxus mobiltelefonok vezető gyártója, bemutatja az intelligens telefonok legújabb kollekcióját, a Constellation-t.

A Constellation telefonokat  az igényes életstílus kiegészítőjeként és díszeként tervezték meg. Az új érintőképernyős telefonokat kézművesek egyedi módon készítik el, ráadásul a készülékekhez  és a Vertura jellemző az exkluzív szolgáltatások páratlan sorozata is elérhető.
 Perry Oosting, a Vertu elnöke elmondta: „Nagy örömmel mutatjuk be a legújabb intelligens telefonunkat, a Constellation-t. Ez esetben is hűek maradunk az olyan értékekhez, mint a hitelesség, a luxus érzése és a tökéletes testreszabhatóság. Ezeket az értékeket most elsősorban az új érintőképernyő képviseli, mely nem csak funkcionális, de nagyon mutatós is. Folyamatosan törekszünk ügyfeleink igényeinek megismerésére a Vertu Concierge szolgáltatás létrehozásával.  Ezt bizonyítja a gondosan elrendezett applikációk egyedülálló sorozata, melyeknek köszönhetően exkluzív szolgáltatásaink és információink az Ön számára most még elérhetőbbek, mint valaha.“
 A Vertu társaság valóban büszke arra, hogy a Vertu Concierge szolgáltatást elsőként vezette be, és továbbra is erőfeszítéseket tesz a konkurenciamentes ügyfélszolgáltatásokért. A Vertu Concierge szolgáltatásnak köszönhetően az ügyfél a saját telefonjában közvetlenül hozzájut a testreszabott információkhoz és szolgáltatásokhoz. A Vertu telefonnal kitárul az ügyfelek számára az exkluzív szolgáltatások világa és a saját kívánságaik alapján tökéletesen megtervezett élet. Az exkluzív szolgáltatások élén áll a Vertu Concierge szolgáltatás, mely független és pontosan alkalmazkodik a legigényesebb ügyfelek kívánságaihoz. Az új Vertu telefonnal minden telefontulajdonos számára lehetőség nyílik szakértői szakvélemények, ajánlások és elsődleges foglalási szolgáltatások napi 24 órás használatára. A Vertu Concierge szolgáltatás bármit képes elintézni, a megrendelésre készült ajándékoktól az olyan élményekig vagy eseményekig, melyeket pénzért nem kap meg. A Vertu Concierge szolgáltatás száz százalékban garantálja a telefontulajdonos minden egyes kívánságának teljesítését.   A Vertu Concierge funkció egy közvetlenül a telefonon található speciális gombbal indítható, melynek lenyomását követően megjelenik a Vertu Concierge vagy a Vertu Technical Assistance lehetőség. A felhasználó kiválaszthatja azt is, hogy az e-mailes vagy a hangos kapcsolatot részesíti-e előnyben a műszaki asszisztencia szolgálattal; a telefonszámok és az e-mail címek előre be vannak állítva. Az egész világon megtalálható központokban dolgozó szakértőknek köszönhető, hogy a Vertu Concierge egyedülálló és független asszisztencia szolgálatot képes nyújtani, napi 24 órában, világszerte, nyolc világnyelven.
A Vertu exkluzív szolgáltatásai egy egyszerű és intuitív navigációt is kínálnak, melyet gondosan elrendezett applikációk teljes sorozatával tökéletesítettek, ezek az exkluzív szolgáltatásokkal és információkkal azonnali összeköttetést biztosítanak. A Concierge Live praktikus applikáció szinte azonnal megjeleníti az összes kívánság aktuális állapotát, ezáltal a felhasználónak semmire nincs gondja.
 A Vertu telefontulajdonosok most újonnan használhatják az életstílus klubtagoknak és az egész világ vállalkozóinak az elérhetőségeit tartalmazó szerteágazó hálózatát, melyet zsúfolt utazási harmonogramjukkal összhangban hoztak létre.  Az összes elérhetőség így együtt teljesen egyedülálló előnyöket hoz létre, melyeket az ügyfél bárhol a világon kihasználhat. A speciálisan kiválasztott klubok az összes elérhető szolgáltatást felkínálják a tagjaik részére, beleértve számos kiváló bárt, éttermet és tárgyalótermek kínálatával rendelkező üzlethelyiséget, valamint további nélkülözhetetlen berendezéseket. A Club access applikáció lehetővé teszi a felhasználója számára, hogy ellátogasson a választott klubba, legalább évente egyszer ingyen, számos esetben akár évente több alkalommal is. Az ügyfelek privilégiuma, hogy az elérhetőségek e hálózatát kibővítsék, egy új tag meghívásával, mely saját kiválasztásuk alapján történik.

Gazdag tapasztalatainak és világszerte megtalálható elérhetőségeinek köszönhetően a Vertu olyan klubokat választhat ügyfelei számára, melyek az igényeiknek a leginkább megfelelnek. Ez magában foglalja a legmegfelelőbb hely, a minőségi szolgáltatások és a csúcslétesítmények kiválasztását is. A klubok listája állandóan változni fog az ügyfél aktuális kívánságai alapján. A Vertu Concierge applikáció nem csak a legmegfelelőbb klubot segíti kiválasztani az ügyfélnek, de ha szükséges, akkor a foglalást is elintézi.

A további testreszabott szolgáltatások és applikációk közé tartozik pl. a Protector Services Group, ami olyan szakértőcsoportot takar, amely a Vertu telefon minden egyes ügyfelének személyi biztonságáról gondoskodik. Olyan exkluzív szolgáltatásokat nyújt, mint a jogi és természetes személyek kockázatkezelése, a tényleges vagyon védelme és újra beszerzése, a tulajdon és a személyi biztonság fenntartása. Telefontulajdonosként korlátlan hozzáférést kap a világhírű PSG befektetési társaság szakmai tanácsadóinak információihoz, akik szakterületükön belül a legjobb szolgáltatást nyújtják az Ön számára, és kielégítik a kényelem, a garanciák és a biztonság utáni vágyát.   A Vertu City Brief applikáció a világ több mint 200 legnépszerűbb nagyvárosából származó információk, ajánlások és protokollok áttekintését nyújtja. A 2009. szeptemberi bevezetése óta a Vertu egyik leggyakrabban használt szolgáltatása lett, és különböző területek szakemberei dolgoznak egymástól függetlenül az állandó aktualizálásán. Kemény munkájuk eredménye a legjobb éttermek, a rejtett kincsek és a legjobb kirándulási tippek kínálata új városba érkező Vertu ügyfelek számára.

A Vertu Select eredeti tartalommal és lehetőségekkel rendelkező, gondosan elrendezett szövegek gazdag gyűjteményének forrása, mely elsősorban a felhasználó inspirálására és szórakoztatására szolgál. A globális és regionális újdonságok eme csodálatos keveréke nyolc nyelven áll rendelkezésre. Közvetlenül a Vertu munkatársai választják ki őket, azzal a garanciával, hogy az ügyfeleknek mindig a legaktuálisabb információkat kínálják majd fel, éspedig közvetlenül a telefonjukba. Minden lehetőség megvalósítható a Vertu Concierge szolgáltatással való kapcsolatfelvétellel.

A Constellation telefonok nagy teljesítményűek, nem csupán a jó minőségű anyagok kiválasztása és a páratlan szolgáltatások kínálata szempontjából, hanem a technikai felszereltség szempontjából is. Ez egy valóban globális termék, négyfrekvenciás GSM rendszerrel, ötfrekvenciás W-CDMA hálózattal és HSDPA technológiára alapozott lefedettséggel. A nagysebességű, vezeték nélküli WLAN hálózatnak köszönhetően a felhasználó bárhol a világon megvalósíthatja a kapcsolatteremtést. A 32GB nagyságú stabil felhasználói memória rengeteg helyet biztosít a dokumentumoknak és a képeknek, otthon és az utazások során egyaránt.

A Constellation telefon bemutatja az új, magas kontrasztú 3.5” nHD AMOLED kijelzőt, a világosabb ábrázolás érdekében, valamint 3,5 mm-es audió/videó csatlakozót is kínál, a filmek és fényképek, valamint prezentációk és e-mailek kényelmes megtekintéséhez. További technikai felszereltséghez sorolható a vezeték nélküli Bluetooth A2DP technológia, az FM rádió, valamint az ingyenes világtérkép és az akcelerométerrel és digitális iránytűvel felszerelt GPS navigációs rendszer.

A Constellation telefon kínálatában továbbá hozzáférést talál a magán- és az üzleti levelezésekhez és a Vertu e-mailekhez, megtalálja a Word, az Excel és a PowerPoint mellékletek böngészőjét; a blogokat, az elérhetőségek szociális hálóját, a webböngészőt, a kép- és videószerkesztőt, valamint a forradalmi Swype programot, ami felismeri a karaktereket, és jelentősen felgyorsítja az írást a billentyűzettel.

A Vertu telefonok designját az egyszerű elegancia jellemzi. Minden Constellation telefont kézzel állít össze egy kézműves, aki kizárólag a legmodernebb technológiai és gyártási eljárásokat alkalmazza, ezáltal a termékek legjobb minőségét garantálja. A Constellation telefonok gyártásakor a legjobb alapanyagokat használják fel, ilyen például egy kis darab, tökéletes, multi-touch 3,5” HD zafírkristály a kijelző előállítására, a 8 megapixeles fényképező indítógombjának összetett rubinkeretezése, a polírozott kerámia párnácska, sebészeti rozsdamentes acél szaténos vagy fényes kivitelben, a legfinomabb bőr a telefon hátlapján vagy az egyedülálló audió rendszer kiváló minőségű hangvisszaadással.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés